Κατηγορίες

Λευκάδια – Έφερε τον…Τζεμπά!

καρατασιος υπογραφηΟ Καμερουνέζος πρώην παίκτης της Μάντσεστερ Γιουνάιντετ και νυν της Μπνέι Σαχνίν του Ισραήλ ήταν από τα τοπ ονόματα πριν μια πενταετία και είχε γίνει το μήλον της έριδος πολλών ευρωπαϊκών ομάδων. Για χάρη του οι “μπέμπηδες” είχαν ξοδέψει 6,5 εκατομμύρια λίρες για να τον κάνουν δικό της.

Έχει όμως και η Ημαθία τον δικό της “Τζεμπά”! Και αυτός είναι εδώ και λίγες ώρες παίκτης των Λευκαδίων, καθώς βρέθηκε στα γραφεία της ομάδας και παρέδωσε την ελευθέρας του από τον Ατρόμητο Διαβατού στον οποίο ανήκε. Ο κατά κόσμον Αντώνης Καρατάσος, παρά τη φημολογία που τον έφερνε πολύ κοντά στο Μακροχώρι, αποδέχτηκε την πρόταση της “κυανόλευκης” ομάδας και επιστρέφει στο ανώτερο ερασιτεχνικό επίπεδο καθώς έχει αγωνιστεί στην ΑΕ Αλεξάνδρειας στη Δ’ Εθνική.

Who is who

Ο Αντώνης Καρατάσος είναι 24 ετών (04/11/1989) και αγωνίζεται στη μεσαία γραμμή. Έχει ύψος 1.77 και βάρος 64 κιλά και το χαρακτηριστικό που τον ξεχωρίζει είναι η ευχέρεια του στον χειρισμό της μπάλας και η ταχύτητα του ιδιαίτερα στις αντεπιθέσεις. Από τους διακριθέντες της περσινής επιτυχημένης χρονιάς του Ατρόμητου Διαβατού (28 συμμετοχές, 3 γκολ), αποτελεί την 6η μεταγραφή για τα Λευκάδια, που συνεχίζει να εντυπωσιάζει στο καλοκαιρινό “παζάρι”.

Επίσης στην ομάδα παρέμεινε ο Τόλης Πασχώνης, ο οποίος πείστηκε να συνεχίσει παρόλο που είχε αποφασίσει να σταματήσει πρόωρα το ποδόσφαιρο!

Ανακοίνωση της διοίκησης των Λευκαδίων

Η διοίκηση του ΑΣ Λευκαδίων ευχαριστεί τον Θοδωρή Πέτγαζλη για την άψογη συνεργασία την περσινή χρονιά αλλά και για την προσφορά του στον σύλλογο. Ευχόμαστε υγεία και καλή συνέχεια στην καριέρα του.

 

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected