Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Γ Εθνική / Τοπικά

ΦΑΣ Νάουσα – Και ο Πέικος στην…παρέα!

CIMG7188Η πρώτη μέρα της εβδομάδας είχε εξελίξεις για τον ΦΑΣ Νάουσα! Το πρόγραμμα περιελάμβανε μία ανανέωση, μία αποχώρηση και μία συνάντηση για τους “κυανόλευκους” που συνεχίζουν τις επαφές με τους παίκτες του περσινού ρόστερ αλλά και με υποψήφιους στόχους.

Μετά τους Γιώργο Γασπαράτο, Γρηγόρη Αργυρίου και Νίκο Περηφανόπουλο, στην ομάδα παρέμεινε για ακόμη ένα χρόνο ο Δημήτρης Πέικος, ο οποίος στη βραδινή συνάντηση με τους ιθύνοντες στην ομάδα έδωσε τα χέρια για συνεργασία τη νέα χρονιά. Ο 27χρονος αμυντικός αμέσως μετά την υπογραφή του δήλωσε στο Imathia Sports News : “Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση και τον προπονητή για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπο μου. Έδειξαν από την πρώτη στιγμή πως επιθυμούσαν την παραμονή μου και δεν μπορούσα να αρνηθώ την πρόταση τους.”

Στη συνέχεια ακολούθησε η συνάντηση με τον Νίκο Πιπινίκα, ο οποίος άκουσε την πρόταση της διοίκησης και ζήτησε διορία μέχρι την Τετάρτη για να δώσει την οριστική απάντηση του. Ο 25χρονος πρώτος σκόρερ του 3ου ομίλου της Δ’ Εθνικής (μαζί με τον Γιώργο Γασπαράτο) έχει δεχτεί πρόταση και από την Κοζάνη και αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον η εξέλιξη της υπόθεσης.

Τέλος, παρελθόν αποτελεί για τον ΦΑΣ ο Χρήστος Μανδάλης, ο οποίος παρέλαβε την ελευθέρας του και αναζητεί τον επόμενο σταθμό της καριέρας του (πιθανός προορισμός ο Ολυμπιακός Γαλατάδων).

Βαγγέλης Αβραμόπουλος : “Μετά τη δοκιμή απαντώ στη Νάουσα”

Το Imathia Sports News επικοινώνησε πριν λίγο με τον 22χρονο μέσο, ο οποίος έμεινε πρόσφατα ελεύθερος από τον Καμπανιακό. Πρόσφατα βγήκαν στο φως δημοσιεύματα που ανέφεραν πως έχει δεχτεί πρόταση από τον ΦΑΣ Νάουσα και του ζητήσαμε τη δική του άποψη. Ας δούμε τι αναφέρει στον Αργύρη Τσιγγενόπουλο :

“Από αύριο μέχρι και την Πέμπτη θα βρεθώ στον Γάζωρο για να δοκιμαστώ από τον κ. Κατσαβάκη. Η προοπτική το να αγωνιστώ στη Football League δεν μπορεί να με αφήνει αδιάφορο και θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό. Όντως υπάρχει πρόταση από την ομάδα της Νάουσας και με το πέρας των δοκιμών θα δώσω την απάντηση μου”.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected