Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Αχιλλέας Νεοκάστρου – Ο τελευταίος να…κλείσει την πόρτα!

07Μεγάλη ανησυχία και έντονη απογοήτευση επικρατεί στο στρατόπεδο του Αχιλλέα Νεοκάστρου, με τους φίλους των πρωταθλητών να μένουν έκπληκτοι με τις τελευταίες εξελίξεις, που παρουσιάζονται λεπτό προς λεπτό από το Imathia Sports News. Οι ειδήσεις βγαίνουν με ρυθμό…πολυβόλου και δυστυχώς οι περισσότερες αφορούν αποχωρήσεις πρωτοκλασάτων παικτών από το περσινό ρόστερ.

Ο προπονητής της ομάδας Τόλης Τερζής δέχτηκε πριν λίγο να μας μιλήσει για τις τελευταίες εξελίξεις, δείχνοντας απογοητευμένος για την αποχώρηση των παικτών που επιθυμούσε να παραμείνουν και επανέλαβε πως μετά την αποχώρηση του Άρη Βενιόπουλου δεν έχει επικοινωνήσει με κανέναν από τη διοίκηση.

Οι παίκτες που έχουν ήδη παραλάβει την ελευθέρας τους είναι οι Γιώργος Δαμιανίδης, Λάμπρος Κωτσόπουλος, Γιάννης Σακελλαρίδης, Γιώργος Λιακόπουλος, Αλέκος Χαραλαμπίδης, Γιώργος Τζεϊρανίδης, Αλέξης Παπαδόπουλος, Ηλίας Τσάκαλος, Γιώργος Φασίδης, Γιάννης Βαλδήρ, Σωκράτης Λαμπριανίδης, Σωτήρης Ξαφέτης, Έρβιν Μπούφι, Δημήτρης Καφές και Δημήτρης Τσιούπρος.

Άγνωστο τι θα γίνει τελικά με τους Αργύρη Κουβατσίδη, Γιάννη Μαντζιαρίδη, Δημήτρη Τσέο, Νίκο Ντούλα, Βαλάντη Τοπαλίδη, Φρέντυ Πήχα και Παναγιώτη Παπαδόπουλο οι οποίοι περιμένουν τις εξελίξεις, με τις πιθανότητες παραμονής τους να μειώνονται μέρα με τη μέρα.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected