Κατηγορίες
Football League

Παναχαϊκή – Η “πρώτη” με στόχους και επιδιώξεις

παναχαικη πρωτηΠραγματοποιήθηκε η πρώτη προπόνηση της Παναχαϊκής για τη νέα χρονιά, με τους Αχαιούς να έχουν υψηλούς στόχους αλλά και να κρατάνε χαμηλά τη μπάλα ενόψει του δύσκολου πρωταθλήματος της Football League που τους περιμένει.

Τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα αλλά και το τεχνικό τιμ παρουσιάστηκαν πριν από τον καθιερωμένο αγιασμό, με τον Σταύρο Βαγγελόπουλο να είναι ο τελευταίος που προστέθηκε στο ρόστερ της Παναχαϊκής. Από τις τοποθετήσεις των «ροσονέρι» ξεχώρισαν αυτές του προπονητή, Τίμου Καβακά, αλλά και των πλέον έμπειρων παικτών που αποκτήθηκαν, του Κώστα Κιάσσου και του Βαγγέλη Κοντογουλίδη.

«Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που είμαι εδώ. Έφυγα από μια μεγάλη ομάδα και ήρθα σε μια άλλη μεγάλη. Θέλουμε να αναγκάσουμε την πόλη να ασχολείται με το παιχνίδι της Κυριακής. Αν το καταφέρουμε αυτό, τότε θα έχουμε κάνει την μεγαλύτερη επιτυχία. Οι στόχοι που έχουμε θέσει είναι να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο και να επιστρέψει ο κόσμος στο γήπεδο. Πάντως να ξέρετε ότι ήρθαμε εδώ για να πετύχουμε», είπε ο Τίμος Καβακάς.

Ο Κώστας Κιάσσος από την πλευρά του, ανέφερε: «Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο και τον προπονητή που με έφεραν στην Παναχαϊκή και μου δίνουν την ευκαιρία να παίξω σε αυτή την ομάδα. Το κέρδος μας θα είναι να έρθει και πάλι ο κόσμος στο γήπεδο ώστε να μας βοηθήσω. Υπάρχουν νέα ταλέντα στην ομάδα και θέλω να τους βοηθήσουμε».

Ενώ ο Βαγγέλης Κοντογουλίδης, σχολίασε: «Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο και τον προπονητή που με έφεραν στην ομάδα και μου έδειξαν ότι θέλουν να βαδίσω και εγώ μαζί τους σε μια δύσκολη χρονιά. Μας περιμένει πολύ δουλειά στο γήπεδο και καλώ τον κόσμο να έρθει να μας βοηθήσει».

*onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected