Κατηγορίες
Super League 1 - Μεταγραφές

Άρης – Στο…νήμα για Τάτο!

τατος1Σημαντική μεταγραφική ενίσχυση για τον Άρη καθώς τα βρήκε σε όλα με τον Ολυμπιακό και θα πάρει δανεικό τον Ανδρέα Τάτο από τους «ερυθρόλευκους», κερδίζοντας στο νήμα τον Ατρόμητο που επίσης ήθελε τον παίκτη.

Μπορεί ο Ατρόμητος να ήθελε τον Τάτο και να προσπαθούσε με κάθε τρόπο να τον πείσει να επιστρέψει στο Περιστέρι, φαίνεται όμως πως ο 23χρονος μέσος… ψήφισε Άρη και «Κλεάνθης Βικελίδης» για τη σεζόν 2013-2014. Οι «κίτρινοι» είχαν πείσει, σύμφωνα με πληροφορίες, από το βράδυ της Πέμπτης (25/07) τον άσο του Ολυμπιακού και μετά και τη συμφωνία με τους «ερυθρόλευκους» θα τον έχουν και φέτος στο ρόστερ τους, με τη μορφή δανεισμού.

Η εξέλιξη αυτή αφήνει ικανοποιημένο τόσο τον ποδοσφαιριστή, αφού στον Άρη αναμένεται να έχει σημαντικό ρόλο στην ομάδα, όσο και τους «κίτρινους» που θα βάλουν στο ρόστερ τους έναν παίκτη ο οποίος έχει τα χαρακτηριστικά που λείπουν από τη μεσαία τους γραμμή και που γνωρίζει καλά τα αποδυτήρια του «Κλεάνθης Βικελίδης» από το περσινό πέρασμά του από τους Θεσσαλονικείς.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η μεταγραφή του Τάτου θα ανακοινωθεί εντός της ημέρας, ενώ γίνεται να προσπάθεια να προλάβει ο 23χρονος μέσος να δώσει το «παρών» και στο βραδινό φιλικό με τη Ρόμα, για να το παρακολουθήσει από τα επίσημα και στη συνέχεια να τελειώσει το τυπικό σκέλος της μετακίνησής του στον Άρη.

*onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected