Κατηγορίες
Football League

Football League – “Φωτοτυπία” της περσινής Football League 2!

football league 2aΣτα… πρότυπα της περσινής Football League 2 με δύο ομίλους… βαδίζουν οι ιθύνοντες της Football League για το νέο πρωτάθλημα της δεύτερης τη τάξει εθνικής κατηγορίας.

Όπως έγινε γνωστό από το Διοικητικό Συμβούλιο της Παρασκευής (26/7) τρεις ομάδες δεν δήλωσαν συμμετοχή στο νέο πρωτάθλημα και συγκεκριμένα οι ΠΑΕ ΑΕΚ, Λάρισα και Κέρκυρα. Πάντως, οι «Φαίακες» θα λάβουν κανονικά συμμετοχή στο νέο πρωτάθλημα της Football League, καθώς θα αγωνίζονται με το ΑΦΜ της Κασσιώπης.

Παράλληλα, 25 ομάδες δήλωσαν συμμετοχή και υπάρχει μόνο μία… εκκρεμότητα, καθώς ο Πανσερραϊκός θα αποφασίσει το βράδυ αν θα δηλώσει συμμετοχή στο νέο πρωτάθλημα.

Σε περίπτωση που τα «Λιοντάρια» αποφασίσουν να μην είναι στη νέα Β’ Εθνική, τότε οι 24 ομάδες που θα μείνουν θα σχηματίσουν δύο ομίλους από 12 ομάδες και θα χωριστούν με γεωγραφικά κριτήρια, όπως έγινε και στην περσινή Football League 2.

Κατά τη διάρκεια της Συνέλευσης, στο… τραπέζι έπεσε η… σκέψη για πρωτάθλημα 28 ομάδων με τρεις ομάδες από την Γ’ Εθνική να συμπληρώνουν το… παζλ με τους Πανηλειακό, Ζάκυνθο, Βατανιακό και Γλυφάδα να δηλώνουν έτοιμοι για την… άνοδο.

Ωστόσο, η συγκεκριμένη πρόταση καταψηφίστηκε από τα μέλη της Ένωσης με ψήφους 23-2. Για τον λόγο αυτό, σε περίπτωση που δεν… περάσει η πρόταση, οι τέσσερις ομάδες της Football League 2 προτίθενται να προσφύγουν στην ΕΠΟ κατά την απόφασης.

*onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected