Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Γ Εθνική / Τοπικά

Μακροχώρι – Ο Μωυσής Τριανταφυλλίδης στο Imathia Sports News

τριανταφυλλιδης μωυσηςΕπικοινωνήσαμε πριν λίγο με τον Μωυσή Τριανταφυλλίδη, το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Μακροχωρίου από τον Οδυσσέα Αναγέννησης Σερρών. Ο 26χρονος (30/10/1987) μέσος αποτελεί την πιο ηχηρή μέχρι στιγμής προσθήκη για τους “ασπρόμαυρους”, καθώς έχει αγωνιστεί σε υψηλό επίπεδο και μάλιστα σε ιστορικές ομάδες. Οι προπονητές που συνεργάστηκαν με τον σκληροτράχηλο χαφ αναφέρονται με τα καλύτερα λόγια για τον Μωυσή Τριανταφυλλίδη, τονίζοντας πως πρόκειται για “εργάτη” μέσα στο γήπεδο και πολύ δυνατό στις προσωπικές μονομαχίες.

Who is who

Ο αριστεροπόδαρος μέσος έχει μια αξιοθαύμαστη πορεία στην μέχρι στιγμής καριέρα του και η συμμετοχή του σε ιστορικές ομάδες αποτελεί το βασικό χαρακτηριστικό του βιογραφικού του. Γεννημένος στη Ρωσία από πρόσφυγες γονείς, μετακόμισε σε μικρή ηλικία στην Νέα Καρβάλη Καβάλας, όπου έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στην  τοπική ομάδα ΑΟΝΚ “Ναζιανζός“. Οι πολύ καλές του εμφανίσεις και το απαράμιλλο πάθος του προκάλεσαν την κλήση του στην Εθνική Παίδων και στη συνέχεια την προσέγγιση του από τον Ιωνικό, ο οποίος αγωνιζόταν τότε στην Α’ Εθνική. Η μεταγραφή του στην ομάδα της Νίκαιας αλλά και οι πολύ καλές του παρουσίες στην Παίδων, του έδωσαν άμεσα την,,,προαγωγή στην Εθνική Νέων!

Ο 16χρονος τότε Μωυσής θα αποκομίσει πολλές εμπειρίες πλάι σε μεγάλους παίκτες και το επόμενο καλοκαίρι θα μετακομίσει ως δανεικός στον γειτονικό Εθνικό Πειραιά που τότε αγωνιζόταν στη Γ’ Εθνική. Το 2007 θα κατηφορίσει λίγο πιο νότια, στην όμορφη Αίγινα και τον τοπικό Σαρωνικό, όπου θα έχει μια πολύ καλή χρονιά και θα προσελκύσει το ενδιαφέρον του Απόλλων Αθηνών (ή Σμύρνης όπως λέγεται τώρα) στον οποίο θα μεταγραφεί τον Ιούλιο του 2008. Στη Ριζούπολη δεν θα καταφέρει να στεριώσει και πλέον θα πάρει το δρόμο προς τη Βόρεια Ελλάδα και στον Εθνικό Κατερίνης (Γ΄Εθνικής). Με τα χρώματα της ομάδας από την Πιερία θα πραγματοποιήσει 30 συμμετοχές στη Γ’ Εθνική και θα πετύχει ένα γκολ, σε μια από τις πιο ουσιαστικές και μεστές του χρονιές,

Το 2010 θα γίνει κάτοικος Αναγέννησης Σερρών (7 συμμετοχές) και η επόμενη χρονιά θα τον βρει λίγα χιλιόμετρα μακριά και συγκεκριμένα στον Μέγα Αλέξανδρο Ηράκλειας όπου θα παραμείνει για 6 μήνες όταν και θα επιστρέψει στον Οδυσσέα.

Μωυσής Τριανταφυλλίδης : “Εξαιρετικό το κλίμα στην ομάδα”

Ο 26χρονος χαφ μίλησε στο Imathia Sports News και στον Αργύρη Τσιγγενόπουλο : “Είμαι πολύ χαρούμενος για την επιλογή μου να έρθω στο Μακροχώρι. Γνωρίζω πολύ καλά που έχω έρθει και επιβεβαιώθηκα 100% τόσο για το κλίμα που έχω συναντήσει όσο και για το επίπεδο της ομάδας,Το πιο βασικό για μένα είναι το οικογενειακό κλίμα και το διαπίστωσα από την πρώτη μέρα. Εύχομαι να είμαι υγιείς μέσα στη χρονιά και να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της.”

Ιωνικό

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected