Κατηγορίες
Α-Β-Γ Εθνική - Εθνικές Ομάδες

Σούλα Σπυριδωνίδου : “Η περηφάνεια το λιγότερο που νιώθω!”

544424_591657940885542_2112230609_nΟι διακρίσεις για τον Ημαθιώτικο αθλητισμό συνεχίζονται! Το ποδόσφαιρο άλλωστε πάντα είχε την…τιμητική του καθώς πολλοί ήταν οι παίκτες που αγωνίστηκαν σε υψηλό επίπεδο και πολλές φορές φόρεσαν και τη φανέλα με το εθνόσημο. Το γυναικείο όμως ποδόσφαιρο μέχρι στιγμής δεν είχε καταφέρει να αποτελέσει το “κάδρο” για να μπορέσει κάποια παίκτρια να διακριθεί τόσο για το γεγονός πως στο νομό μας δεν υπήρξε κάποιος σύλλογος (μέχρι την εμφάνιση του Αγροτικού Αστέρα Αγίας Βαρβάρας που αμέσως έβαλε τον πήχη ψηλά) όσο και γιατί δεν είχε δοθεί έμφαση στον τομέα αυτό.

Η εξαιρετική όμως πορεία των “πράσινων” στο περσινό πρωτάθλημα και η άνοδος στη Β’ Εθνική έβγαλε στην επιφάνεια την πολύ καλή δουλειά που γίνεται στην περιοχή μας και το εξαιρετικό ταλέντο δύο παικτριών που ξεχώρισαν από την πρώτη στιγμή. Σούλα Σπυριδωνίδου (φωτ) και Αγνή Κιουτάχιαλη προβάρουν ήδη τα κυανόλευκα της Εθνικής Ελλάδος και η πρόσφατη κλήση του Ομοσπονδιακού Προπονητή Βαγγέλη Κουτσάκη για την προετοιμασία του Μουντιάλ Γυναικών 2015 επιβεβαίωσε του λόγου το αληθές.

Η Σούλα Σπυριδωνίδου μίλησε στο Imathia Sports News για την εμπειρία της στη Μίκρα της Θεσσαλονίκης, όπου πραγματοποιείται το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας (19, 20/7 και 26,27/7). : “Το επίπεδο είναι πραγματικά πολύ υψηλό και ο προπονητής μας τονίζει καθημερινά πως είναι πολύ ευχαριστημένος για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται η ομάδα. Είμαι πολύ ευχαριστημένη από τον εαυτό μου και ειλικρινά το να πω πως είμαι περήφανη είναι το λιγότερο. Οι προπονήσεις είναι ιδανικές και ο προπονητής μας προσπαθεί να περάσει τη δική του φιλοσοφία στον τρόπο παιχνιδιού. Είμαι πεπεισμένη πως θα είμαστε έτοιμες την κατάλληλη στιγμή και με υγεία και δουλειά θα πετύχουμε τον στόχο μας.”

Οι επόμενες κλήσεις του Ομοσπονδιακού Προπονητή έχουν προγραμματιστεί για τα μέσα Οκτωβρίου, με τα κορίτσια να επιστρέφουν στις υποχρεώσεις του Αγροτικού Αστέρα Αγίας Βαρβάρας στις 20/8 όταν κα ξεκινά η προετοιμασία για τη νέα χρονιά.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected