Γ Εθνική / Τοπικά

Γ’ Εθνική – Τα νέα των πιθανών αντιπάλων

μπαλα17

Πυρσός Γρεβενών

Το τελικό deal  έγινε και η ομάδα των Γρεβενών κατάφερε και δηλώθηκε στην ΕΠΟ για να συμμετάσχει στο νέο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής! Ωστόσο, τα ευχάριστα έρχονται από Δευτέρα! Αξίζει να αναφέρουμε ότι δύο άτομα εκτός της πόλης των Γρεβενών φαίνεται να είναι οι νέοι επενδυτές, όμως τα ονόματα τους θα γίνουν γνωστά το ερχόμενο σαββατοκύριακο…

Α.Ο. Κάστωρ

Πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα η πρώτη προπόνηση του Α.Ο. Κάστωρ παρουσία της διοίκησης, του προπονητή, των ποδοσφαιριστών και των φιλάθλων της ομάδας. Σε δηλώσεις του ο πρόεδρος του Κάστορα κ. Σταύρος Μπαχαδέρογλου, εμφανίστηκε αισιόδοξος για μια καλή πορεία στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής και με στόχο την παραμονή στην κατηγορία. “Κρατήθηκε ο βασικός κορμός της ομάδας και έγιναν 4-5 επιλεγμένες μεταγραφές”, τόνισε ο κ. Μπαχαδέρογλου και έκλεισε λέγοντας πως στο τέλος θα πάνε όλα καλά. Τέλος στην κόντρα με την Καστοριά έβαλε ο Πρόεδρος των “βυσσινί”, Σταύρος Μπαχαδέρογλου τονίζοντας τα εξής: “Τα λόγια λέγονται και πρέπει να τα παίρνει ο αέρας και δεν πρέπει να λέγονται καν, αλλά δεν μπορείς να κλείσεις το στόμα κανενός, αρκεί να μη θίγονται υπολήψεις. Δεν έχω δώσει ποτέ δικαίωμα σε κανέναν να μιλάει για μένα. Τελεία και παύλα στην κόντρα αυτή, το είπα και στους συνεργάτες μου. Δεν υπάρχει κόντρα για μένα, ο καθένας θα κοιτάξει την ομάδα του”.

Καστοριά

O πρόεδρος της Καστοριάς, Παναγιώτης Ουσταμπασίδης δήλωσε τα εξής σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε: “Φτιάξαμε ένα ρόστερ και ο καθένας θα κριθεί από το έργο του. Από εκεί και πέρα, τα οικονομικά δεν μας επιτρέπουν να πάμε, είτε στην Αλβανία, είτε στο Νεστόριο και γι’ αυτό κάνουμε την προετοιμασία μας στο γήπεδο της Ποριάς. Το λογότυπο της ομάδος μου, δεν θα το έχω μόνο στο αυτοκίνητό μου, αλλά θα το βάλω και στο σώμα μου. Μέχρι στιγμής, η μόνη επιχειρηματική συνεργασία είναι με το ESPEROS PALACE, που έδωσε το πρώτο χιλιάρικο για τη στολή της προετοιμασίας της ομάδας. Όλο το ποσό που δαπανήθηκε για τις μεταγραφές, προήλθαν και δε θα ντραπώ να το πω, από φίλους μου στην Αλβανία, που αγαπάνε το ποδόσφαιρο, οι οποίοι και έδωσαν 12.000 δολάρια. Ζητώ και από τους επιχειρηματίες του τόπου, να αγοράσουν-όχι για μένα, αλλά για την ομάδα της Καστοριάς- κάρτες διαρκείας και ας τις μοιράσουν στους εργάτες τους και αυτοί ας έρθουν στο γήπεδο για να χαρούν την ομάδα και το ποδόσφαιρο”.

Όσον αφορά τις μεταγραφές και στην περίπτωση του Παναγιωτίδη η υπόθεση έκλεισε θετικά καθώς ο κ.Ουσταμπασίδης, ξόφλησε τις περσινές υποχρεώσεις προς τον παίχτη και έτσι ο Παναγιωτίδης ακολουθεί κανονικά τις προπονήσεις. Αναφορικά με τον Ντάνιελ Λαμελάρι, υπάρχει μεγάλη διαφορά στο οικονομικό, αλλά η προσπάθεια για να αποκτηθεί θα συνεχιστεί μέχρι τέλους. Αν δεν αποκτηθεί, τελικά, υπάρχει άλλη λύση τερματοφύλακα-επίσης από την Αλβανία. Παράλληλα ο Γιώργος Τσίπης ήταν παρών στην απογευματινή προπόνηση της Καστοριάς.

Την Τρίτη ο παίκτης αναμένεται να μπει στους κανονικούς ρυθμούς της προετοιμασίας. Ο Τσίπης, που τον συνοδεύουν κολακευτικά σχόλια για την ποδοσφαιρική του αξία, είναι γεννημένος στις 05/01/1987 και αναμένεται να αποτελέσει ένα από τα μεγαλύτερα όπλα του Πασχάλη Δημητρίου στο νέο πρωτάθλημα. Τέλος και ο Δημήτρης Σαββαΐδης αναμένεται να πάρει, σήμερα, το δελτίο του από τον Οδυσσέα Κορδελιού και να μπει και αυτός στους ρυθμούς προπονήσεων της Καστοριάς. Με 5 ευρώ τα δυνατά φιλικά της Καστοριάς Με Καλλιθέα, Απόλλων Καλλαμαριάς και Άρη θα αγωνιστεί η Καστοριά στα πλαίσια της προετοιμασίας της, όπου το κοινό της ακριτικής πόλης θα μπορέσει να δει δυνατές φιλικές αναμετρήσεις, ενώ επαφές έχουν γίνει και με άλλες μεγάλες ομάδες, όπως ο ΠΑΟΚ. Συνολικά υπολογίζεται να γίνουν εννέα (9) φιλικά παιχνίδια.

*mikriliga.org

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected