Κατηγορίες
Football League

Πρόεδρος Εθνικού Γαζώρου – “Πάμε για δύο ομίλους”

καλαποτλήςΣτο ραδιόφωνο του Arena 89,4 φιλοξενήθηκε ο πρόεδρος του Εθνικού Γαζώρου, Γιώργος Καλαποτλής. Αρχικά είπε: «Φέτος είναι μία πολύ δύσκολη χρονιά σε όλα τα επίπεδα. Το οικονομικό παραμένει μεγάλο θέμα. Παράλληλα δεν ξέρουμε πόσες ομάδες θα είναι ή σε πόσους ομίλους θα παίξουμε. Η απόφαση είναι να είναι 25 ομάδες και όχι 28. Και στο κάτω-κάτω έχουν ανέβει 11 ομάδες από την Γ’ Εθνική. Τέσσερις από τις 25 ομάδες είναι ακόμη σε ερασιτεχνική κατάσταση. Δεν έχουν δημιουργήσει ακόμη ΠΑΕ.

Από εκεί και πέρα, όταν θα είναι έτοιμες και αυτές οι ομάδες θα λυθεί το μυστήριο. Όλοι οι σύλλογοι αυτή την στιγμή κάνουν κινήσεις για Β’ Εθνική. Προβλήματα μπορεί να υπάρξουν κατά την γνώμη μου μόνο με τις ομάδες που πρέπει να γίνουν ΠΑΕ.

Το περσινό πρωτάθλημα ήταν συναρπαστικό και τράβηξε όλα τα βλέμματα 100%. Βέβαια ήταν πολύ δύσκολο τόσο για τους παίκτες όσο και για τους παράγοντες. Σίγουρα ένα πρωτάθλημα με έναν όμιλο θα είναι καλό, αλλά όχι με τόσες ομάδες. Θεωρώ ότι θα γίνουν δύο όμιλοι των 12-13 ομάδων».

Για το φιλικό με τον ΠΑΟΚ: «Είχαμε μία πρόταση από τον ΠΑΟΚ και φυσικά δεχθήκαμε με μεγάλη χαρά. Είναι μία ευκαιρία για ένα δυνατό τεστ και φυσικά να παίξουμε στην Τούμπα έστω και σε φιλικό».

Για τις μεταγραφές: «Φέτος θα κινηθούμε σε χαμηλά επίπεδα μπάτζετ για να μπορέσουμε να ανταποκριθούμε. Έχουμε μία αξιόλογη κίνηση με νεαρούς ποδοσφαιριστές. Έχουμε αποκτήσει 18χρονους που σε μερικούς μήνες θα μπορούν να χτυπήσουν και την πόρτα της ανδρικής ομάδα. Με δύο-τρεις προσθήκες ακόμη θα τελειώσουμε».

*mikriliga.org

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected