Κατηγορίες
Football League

Απόλλων Καλαμαριάς – Επισκοπή (1-1) Για 30′ ο Πασιαλής

καλαμαρια φαση4Ο Απόλλων Καλαμαριάς αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 με την Επισκοπή, με τους Πόντιους να δίνουν στη δημοσιότητα την περιγραφή της αναμέτρησης μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα τους.

Αναλυτικά η περιγραφή:

«Ισοπαλία με Επισκοπή.

Αν και πολύ καλύτερος ο Απόλλων δεν κατάφερε να πετύχει την πρώτη του νίκη στα φιλικά παιχνίδια.

Η ομάδα του Ανδρέα Παντζιαρά ήταν ανώτερη των Κρητικών σε όλο το παιχνίδι αλλά σε μια από τις ελάχιστες στιγμές που απείλησε η Επισκοπή κατάφερε να ανοίξει το σκορ στην αρχή του δευτέρου ημιχρόνου.

Ο Απόλλων έχασε κλασικές ευκαιρίες ειδικότερα στο πρώτο ημίχρονο με τους Γκουγκουλιά, Βεσελίνοφ, Λιόνη και Ναλμπάντη και είχε και 2 δοκάρια, με τον Λιόνη στο 31΄και τον Βλάχο στο 54΄.

Τελικά ευτύχησε να ισοφαρίσει με κεφαλια του Βλάχου στο 56ο λεπτό. Οι αλλάγες που πραγματοποίησαν οι προπονητές έριξαν τον ρυθμό του παιχνιδιού και έτσι ο αγώνας έληξε ισόπαλος με 1-1. Κατά γενική ομολογία ο Απόλλων ήταν αυτός που άξιζε την νίκη. Στα αξιοσημείωτα η επανεμφάνιση του Δημήτρη Ορφανού με την φανέλα του Απόλλωνα μετά από 7 χρόνια.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Π.Α.Ε. Απόλλων 1926: Βαλσαμάκης, Πιτσόκος (Σακκάς), Λιόνης, Κισκαμπάνης (Ορφανός), Καπίας (Βέντζιος), Παρμαξίδης (Μωϋσίδης), Βέργος (Κτιστόπουλος), Ναλμπάντης (Μανουσαρίδης), Βεσελίνοφ (Πασιαλής και Προβατίδης στο 75΄), Γκουγκουλιάς ( Δρόσος) και Βλάχος (Πντελιάδης).

Επισκοπή: Κελαϊδης, Μανουσάκης, Βιδάλης, Ποζανάκης, Βουρβουράκης, Δελημπάσης, Σελινιωτάκης, Γκονζάλες, Τσιμπασάκης, Ντακούντο, Βελονακάκης».

*onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected