Γ Εθνική / Τοπικά

Καστοριά – Μπίλιτστα (3-1) Πολύ καλές εντυπώσεις στο πρώτο φιλικό

καστοριαΕνθαρρυντικά είναι τα πρώτα μηνύματα που έστειλαν οι «γουναράδες», έστω και αν είναι πολύ νωρίς για ασφαλείς κρίσης, αφού ήταν μόλις το παρθενικό τεστ της προετοιμασίας. Η ομάδα του Πασχάλη Δημητρίου σαφώς και χρειάζεται χρόνο, δεδομένου ότι είναι άκρως ανανεωμένη σε επίπεδο προσώπων στο ρόστερ, ωστόσο, αρκετοί νεοαποκτηθέντες (Έλληνες και Αλβανοί), έδειξαν ότι έχουν ποιότητα και τα φόντα να βοηθήσουν. Το σκορ με τη Μπίλιστα άνοιξε στο 27΄ ο Θέμης Βελλίδης με ψηλοκρεμαστό σουτ, ενώ στο 45΄ ισοφάρισαν οι φιλοξενούμενοι με τον Κότε. Στο δεύτερο μέρος παρά τις πολλές αλλαγές η Καστοριά ανέβασε στροφές και πέτυχε στο 69΄ το 2-1, με εναέριο σουτ του Στεργίου σε σέντρα του Ράπο, ενώ τρία λεπτά μετά ο Μίμης Παπαδόπουλος με απευθείας χτύπημα φάουλ διαμόρφωσε το τελικό 3-1 για την ομάδα της δυτικής Μακεδονίας.

Για διάφορους λόγους έλειψαν από τους γηπεδούχους οι Αλεξανδρίδης, Μαντζάνας, Γανόλης, Σαββίδης, Νουσδίλης και Χρήστου. Το επόμενο φιλικό θα δοθεί την Τετάρτη με την Καλλιθέα, ενώ την Κυριακή θα δοθεί τεστ με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς.

Καστοριά : Σαραφιανός, Σαββαϊδης, Τάντσης, Τζάφκα, Αβραμίδης (υπό δοκιμή), Νικολίν Ράπο, Βιερός, Παναγιωτίδης, Ρεντίνας, Βελλίδης, Κάμε. Έπαιξαν και οι Μουρζίδης, Τάκο, Αναγνωστόπουλος, Παπαδόπουλος, Κεφάλας, Τούλιος, Τερέζιου, Μπαϊρακτάρης, Τσόπρας, Γεωργιάδης, Κεραμιδάς, Χριστοφορίδης, Γκλέιντι Ράπο.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected