Κατηγορίες
Football League

Ζάκυνθος – Επενδυτές στο…κατώφλι!

ζακυνθος2Την Τετάρτη έγινε γνωστό ότι επενδυτές εκτός Ζακύνθου επιθυμούν να αναλάβουν μεγάλο μέρος του οικονομικού προϋπολογισμού, επενδύοντας στον ΑΠΣ Ζάκυνθος ο οποίος θα αγωνίζεται στη Β΄ εθνική. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο κ. Γούναρης θα είναι και πάλι στη διοίκηση έχοντας πρωτεύοντα ρόλο, όμως η διοίκηση θα στελεχωθεί και από εκπροσώπους των νέων επενδυτών (Άλλωστε ο ίδιος έχει δηλώσει ότι θα αποτελέσει “θεματοφύλακα” σε οποιαδήποτε κίνηση επιχειρήσει να ασχοληθεί με την ομάδα, μη επιτρέποντας κινήσεις που αποσκοπούν στο “ξεζούμισμά” της και στη συνέχεια σε “κατρακύλα”).

Ακόμη, οι ίδιες πληροφορίες “θέλουν” τους επενδυτές να φέρνουν προπονητικό δίδυμο καθώς και παίκτες από τη Σούπερ Λίγκα. Η δυναμική της Ζακυνθινής ομάδας σε περιόδους “ακμής” με την εξέδρα να μαζεύει 3.000 και 3.500 κόσμου, αναμφισβήτητα αποτελεί για κάθε επενδυτή που ψάχνει ομάδες Β΄ εθνικής έναν πόλο έλξης.

Περισσότερες πληροφορίες θα γίνουν γνωστές σήμερα αργά το βράδυ, αφού θα έχουν ολοκληρωθεί οι συνομιλίες. Χωρίς πάντως να υπάρχει οριστική συμφωνία, τα πράγματα δείχνουν θετικά για τη συνεργασία των δύο πλευρών. Φυσικά δεν αποκλείεται τελευταία στιγμή κάτι να “χαλάσει”.

Στο μεταξύ, το ερχόμενο Σάββατο στις 7 μμ στην εξέδρα του δημοτικού σταδίου η διοίκηση θα ενημερώσει τον κόσμο για τις μέχρι τότε εξελίξεις σε όλα τα επίπεδα. Οι αίθουσες που συγκεντρώνονταν σε προηγούμενες περιπτώσεις σύμφωνα με τη διοίκηση είναι μικρές σε χωρητικότητα για να χωρέσουν τους αγνούς φιλάθλους της Ζακύνθου που θα θελήσουν να ενημερωθούν έγκυρα από τη διοίκηση  τόσο για την άνοδο, όσο και για τις επόμενες κινήσεις. Από την άλλη, ο Δήμος δια στόματος του δημάρχου, Στέλιου Μποζίκη θα ενεργήσει ώστε το δημοτικό στάδιο να είναι έτοιμο και να πληρεί τις προϋποθέσεις που απαιτούνται για να παίξει η ομάδα στη Β΄ εθνική!

*mikriliga.org

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected