Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Α ΕΠΣ Ημαθίας - Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Μακροχώρι – Έχτισε…τοίχος στην άμυνα!

13Σε μία ακόμη προσθήκη προχώρησε το Μακροχώρι, επιλέγοντας αυτή τη φορά έναν παίκτη που θα κάνει τη διαφορά στα μετόπεισθεν. Ο λόγος για τον Γιώργο Τζεϊρανίδη, ο οποίος επιστρέφει στους “ασπρόμαυρους” έπειτα από τρία χρόνια και παρά το έντονο πρέσινγκ της διοίκησης του Αχιλλέα Νεοκάστρου να περιμένει τις εξελίξεις, επισφράγησε τη χθεσινή προφορική συμφωνία με τον πρόεδρο της Ένωσης κ. Διονύση Βούλγαρη.

Η προσθήκη του σκληροτράχηλου αμυντικού αποτελεί μία σημαντική και ουσιαστική κίνηση της ομάδας, θωρακίζοντας την αμυντική γραμμή και πλέον ο Κώστας Αραμπατζής βλέπει οι κενές θέσεις του ρόστερ να καλύπτονται με τον καλύτερο τρόπο. Ο Γιώργος Τζεϊρανίδης, γνωστός για το πάθος και την δύναμη στον αγωνιστικό χώρο, θα βρεθεί κανονικά στη σημερινή προπόνηση και ίσως αύριο χρησιμοποιηθεί για συγκεκριμένο χρόνο στο φιλικό με τον Νηρέα Βέροιας.

Who is who

Ο Γιώργος Τζεϊρανίδης είναι 27 ετών (13/01/1986), έχει ύψος 1.79 και βάρος 86 κιλά. Την περσινή χρονιά αποτέλεσε ένα από τα πλέον πολύτιμα “εργαλεία” του Βασίλη Ιωάννου στο Νεόκαστρο, βοηθώντας τα μέγιστα για την κατάκτηση του νταμπλ. Στα μπαράζ ανόδου για τη Γ’ Εθνική ήταν ιδιαίτερα άτυχος, καθώς τραυματίστηκε στο γόνατο, παρόλα αυτά ζήτησε να αγωνιστεί κανονικά παρά τις αντιρρήσεις του τεχνικού επιτελείου. Μπορεί να αγωνιστεί σε όλες τις θέσεις της άμυνας ενώ είναι εξαιρετικός στο ένα εναντίον ενός. Ξεκίνησε από τα παιδικά τμήματα της Βέροιας και το 2003 δόθηκε δανεικός στο Μακροχώρι με τη φανέλα του οποίου αγωνίστηκε επί μία επταετία στη Δ’ Εθνική. Το 2011 έγινε κάτοικος Λευκαδίων και με προπονητή τον Τόλη Τερζή είχε εξαιρετική χρονιά με τους “κυανόλευκους”.

Γιώργος Τζεϊρανίδης : “Κύριοι στη διοίκηση του Νεοκάστρου”

Ο 27χρονος αμυντικός μίλησε πριν λίγο στο Imathia Sports News και στον Αργύρη Τσιγγενόπουλο, αναφερόμενος με τα καλύτερα λόγια στη διοίκηση του Νεοκάστρου αλλά και για τους στόχους της νέας του ομάδας. Αναλυτικά η δήλωση του : “Θέλω καταρχήν να ευχαριστήσω τη διοίκηση του Αχιλλέα για τις όμορφες στιγμές που ζήσαμε την περσινή χρονιά και προσωπικά τους κ.κ. Μπούθα και Μπούρα, γιατί ήταν πραγματικά κύριοι στις υποχρεώσεις τους. Εύχομαι με το Μακροχώρι στο οποίο ανήκω πλέον να πετύχουμε τους στόχους που έχει θέσει η διοίκηση και ο προπονητής, που για μένα δεν μπορεί να είναι άλλος από τον πρωταθλητισμό. Από την πλευρά μου δηλώνω ότι θα δώσω τα μέγιστα ώστε η ομάδα να πρωταγωνιστήσει σε όλα τα επίπεδα.”

 

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected