Κατηγορίες
Football League - Γ Εθνική / Τοπικά

Αναγέννηση Γιαννιτσών – Νίκη με Γουεά επί του Κιλκισιακού, για 45′ ο Τριανταφυλλίδης

γιαννιτσα φασηΠήρε… φόρα στα φιλικά η ομάδα της Πέλλας, που μετά την Παρτιζάν Τιράνων και τον Αχαρναϊκό κέρδισε με 1-0 και τον Κιλκισιακό, στο γήπεδο του Νέου Μυλοτόπου και όχι στην Έδεσσα αυτή τη φορά. Η ομάδα του Αλέξη Αλεξίου έδειξε ξανά ότι βαδίζει σε σωστό δρόμο, ενώ για δεύτερο σερί φιλικό σκόραρε ο Ουσμάν Εμπένγκ Γουεά. Ο 22χρονος Σενεγαλέζος φορ πέτυχε στο 35΄ το μοναδικό γκολ και θα υπογράψει άμεσα στους κυανόλευκους, μαζί με τον 23χρονο επιθετικό, Απόστολο Αναστασίου (παλιά σε Επανομή, Ολυμπιακό Βόλου, Μακεδονικό, Νίκη Βόλου), που επίσης γυμνάζεται το τελευταίο διάστημα με την Αναγέννηση, ενώ είχε και δοκάρι.

Έτσι, τα Γιαννιτσά αναζητούν πλέον τερματοφύλακα, αριστερό μπακ και αριστερό χαφ, με τον Θεόφιλο Κουρούπη (αριστερός πλάγιος αμυντικός) να είναι πάντως μια από τις «αποκαλύψεις» της προετοιμασίας.

Την ίδια στιγμή, παρελθόν αποτελεί ο 20χρονος δεξιός μπακ, Κώστας Κυριακίδης, κατόπιν δικής του επιθυμίας (προσωπικοί λόγοι) και ψάχνει τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του. Στο φιλικό δεν έπαιξαν οι Κραβαρίτης, Παλάσκας, Τσιάμης, Χατζόγλου, Χαρμάνας, ενώ την άλλη Κυριακή με τον Εθνικό Γαζώρου θα δοθεί το επόμενο φιλικό. Στην αντίπερα όχθη, και ο Κιλκισιακός του Γιώργου Σημαιοφορίδη έδειξε αρκετά ανταγωνιστικός, για πρώτο μάλιστα φιλικό (το άλλο Σάββατο παίζει με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς).

Αναγέννηση Γιαννιτσών : Καραογλανίδης, Ιβανίδης, Ντιόπ, Γκαρακλίδης, Κουρούπης, Μπαργκά, Γιανκούλιτσα, Μοσχάκης, Στεργίδης, Νομπρέγκα, Γουεά. Έπαιξαν και οι Στεργίου (υπό δοκιμή τερματοφύλακας από Κόρινθο), Λαμπάκης, Μπαξεβάνος, Νέβες, Σάρρος, Αναστασίου, Σιδηρόπουλος, Λυσίτσας.

Κιλκισιακός : Μπαντής, Σερταρίδης, Γεωργιάδης, Μαυροκεφαλίδης, Μάντζιος, Ματεντζίδης, Ηλιόπουλος, Τζεβελέκης, Δημητρανόπουλος, Καρανδρέας, Μπελίτσας. Αγωνίστηκαν και οι Τριανταφυλλίδης, Ασημακίδης, Αμανατίδης, Βασιλειάδης, Λογγινίδης, Μωυσίδης, Αποστολίδης, Αϊβαζίδης, Σαββίδης και Λ. Κωνσταντινίδης.

*mikriliga.org

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected