Κατηγορίες
Football League - Super League 1

SKODA Ξάνθη – Αιγινιακός (1-0) Στο δεύτερο ο Ζούρκος

ξανθη ευρωπηΠολύ καλό αγωνιστικό προφίλ έδειξε ο Αιγινιακός, που ανταγωνίστηκε στα… ίσια στα Πηγάδια τη SKODA Ξάνθη. Απέναντι σε έναν αντίπαλο από τη Σούπερ Λίγκα, που μάλιστα παίζει Ευρώπη, η ομάδα του Γιώργου Χατζάρα στάθηκε στο ύψος της και έχασε στα… σημεία με 1-0.

Ειδικά στο δεύτερο μέρος, οι κυανόλευκοι ξεδίπλωσαν μέρος των αρετών, της εμπειρίας και της ποιότητάς τους, παρά τα αρκετά νέα πρόσωπα από το τρέχον μεταγραφικό παζάρι. Δείχνοντας η ομάδα της Πιερίας, παρότι νωρίς, ότι δεν θα έχει φέτος ρόλο… κομπάρσου.

Το μοναδικό γκολ για τους Θρακιώτες πέτυχε στο 68′ ο Πέτρος Μάνταλος, ενώ στο 74′ ο Παπαδημητρίου είχε δοκάρι για τους γηπεδούχους. Το επόμενο φιλικό για τον Αιγινιακό θα δοθεί την Τετάρτη, εντός έδρας με τη Νίκη Βόλου.

SKODA Ξάνθη : Τσέμα (46’ Ζαρόπουλος), Μπέρτος, Γκοχουρί, Τσαμούρης, Παπαδιώτης (67’ Τορομανίδης), Φλίσκας, Τσιάρας (55’ Νάκα), Τριάδης, Ράνος (55’ Μάνταλος), Σολάρι (69’ Παπαδημητρίου), Κάλβο (55’ Μπαρέττας).

Αιγινιακός : Τόλιος, Πετκάκης, Γιαζιτζόγλου, Σαμαράς, Δήμου, Φαμπίνιο, Χατζής, Μίτροφ, Πέντα, Καρακατσάνης, Σίκιμιτς. Επίσης αγωνίστηκαν οι Μπαϊμάκης, Αχαλινόπουλος Λ., Δερμίσης, Γιαντσέλης, Λιόλιος, Ζούρκος, Σαββίδης, Αχαλινόπουλος Κ., Κιβρακίδης, Γκατζολάρι, Μιλόσκοβιτς, Δεμιρτζόγλου.

*mikriliga.org

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected