Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Αχιλλέας Νεοκάστρου – Και ξανά προς τη…δόξα τραβά!

941667_3198914549106_1303400589_nΔεύτερη μέρα προετοιμασίας χθες για τον Αχιλλέα Νεοκάστρου και η διοίκηση της ομάδας με γοργά…βήματα “τρέχει” τα πολύ σημαντικά ζητήματα για την όσο το δυνατόν άμεση συμπλήρωση του ρόστερ και την ταχύτερη διαδικασία του προγραμματισμού ενόψει της νέας χρονιάς. Μετά την…ομοβροντία μεταγραφών και ανανεώσεων της Παρασκευής 9/8, η χθεσινή μέρα όπως σας ενημέρωσε σχετικά το Imathia Sports News, περιελάμβανε δύο ακόμη μεταγραφές και δύο ανανεώσεις.

Στο δυναμικό της ομάδας ανήκουν πλέον και οι Δημήτρης Κατσιγιαννόπουλος της ΑΕΠ Βέροιας και Αποστόλης Βερβαντίδης του Αγροτικού Αστέρα Αγίας Βαρβάρας, ενώ ανανέωσαν (αν και τυπικά θεωρούνται προσθήκες γιατί είχαν πάρει την ελευθέρας τους) οι Γιάννης Βαλδήρ και Φρέντυ Πήχας. Έτσι, με τις χθεσινές εξελίξεις το ρόστερ των πρωταθλητών μετρά 17 παίκτες και η εβδομάδα που ακολουθεί θα ξεκαθαρίσει η οριστική εικόνα του Αχιλλέα για την περίοδο 2013-2014.

Who is who

Ο Δημήτρης Κατσιγιαννόπουλος είναι 30 ετών (22/07/1983), έχει ύψος 1.80 και βάρος 85 κιλά. Αγωνίζεται ως φορ και στο περσινό πρωτάθλημα με τη φανέλα της ΑΕΠ Βέροιας πέτυχε 14 τέρματα, επίδοση που τον έφερε στην 6η θέση του πίνακα των σκόρερς της Α1 Ερασιτεχνικής. Μία απόδοση που κρίνεται απόλυτα θετική, ειδικά από τη στιγμή που η ιστορική ομάδα υποβιβάστηκε στην Α2. Πριν τους “κυανοκίτρινους αγωνιζόταν στη Θύελλα Σταυρού.

Ο Αποστόλης Βερβαντίδης είναι 20 ετών (11/08/1993), έχει ύψος 1.81 και βάρος 73 κιλά. Από τους διακριθέντες της περσινής χρονιάς με τα χρώματα του Αγροτικού Αστέρα Αγίας Βαρβάρας αν και η ομάδα του υποβιβάστηκε. Πρόσφατα βρέθηκε ένα βήμα πριν την ένταξη του στον ΑΣ Νεάπολης Θεσσαλονίκης, η πρόταση όμως του Αχιλλέα Νεοκάστρου ήταν απόλυτα ικανοποιητική και αύριο εντάσσεται στην προετοιμασία της νέας του ομάδας.

Δημήτρης Σίμος : “Πολύ ικανοποιημένος που είμαι μέλος του Αχιλλέα”

Ένας από τους οκτώ νεοαποκτηθέντες των πρωταθλητών και από τους πλέον έμπειρους ποδοσφαιριστές του νομού μας είναι ο Δημήτρης Σίμος. Ο 33χρονος (06/08/1980) μεσοαμυντικός, με θητεία σε ΑΕΠ Βέροιας, Ερασιτέχνες Άρη, Απόλλων Κρύας Βρύσης, Βέροια, Ατρόμητο Διαβατού, Φίλιππο Μελίκης, ΦΑΣ Νάουσα, ΠΑΟ Κουφαλίων, Λευκάδια και ΑΕ Αλεξάνδρειας μίλησε στο Imathia Sports News για τη μεταγραφή του : “Είμαι χαρούμενος που θα αγωνιστώ στον Αχιλλέα Νεοκάστρου. Η προσέγγιση των ανθρώπων της διοίκησης και ιδιαίτερα του κ. Μπούθα ήταν καταλυτική στο να γίνω μέλος των πρωταθλητών. Σε αυτό βεβαίως έπαιξε ρόλο και η παρουσία του προπονητή Τόλη Τερζή και χαίρομαι που θα συνεργαστούμε ξανά. Εύχομαι να πετύχουμε τους στόχους που έχει θέση η διοίκηση και από την πλευρά μου θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό προς αυτή την κατεύθυνση”.

 

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected