Κατηγορίες
Football League - Μεταγραφές

Παναχαϊκή – Ανακοίνωσε δύο προσθήκες

παναχαικη πρωτηΣε διπλή ενίσχυση στο χώρο του κέντρου προχώρησε η Παναχαϊκή, ολοκληρώνοντας τις μεταγγραφές της – σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η ανακοίνωση – για την θερινή μεταγραφική περίοδο. Ο λόγος για τον 29χρονο Βόσνιο Μάριο Μπόζιτς και τον 33χρονο Σενεγαλέζο Σέικ Γκαντιάγκα, ο οποίος τη σεζόν που μας πέρασε αγωνίστηκε στον Εργοτέλη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

« H Π.Α.Ε. Παναχαϊκή ανακοινώνει την μεταγραφή των διεθνών ποδοσφαιριστών BOZIC MARIO  και  KADIAGA SEROGNE CHEIKH. O Bozic Mario είναι 29 ετών με ύψος 1,83 και βάρος 80 κιλά και αγωνίζεται με επιτυχία στις θέσεις του αμυντικού και επιτελικού μέσου.

O Bozic Mario είναι  4 φορές διεθνής με την Εθνική Βοσνίας και έχει αγωνισθεί με τις εξής ομάδες: Στην  σέρβικη  FC BEOGRAD , τις ουγγρικές  VIDEOTON  FC και UJPEST FC ,την σλοβάκικη SLOVAN LIBERETS,την ισραηλινή ASHDOD FC , την κινέζικη SHANGHAI SHYNHUA  FC και την SIMURQ PIK του Αζερμπαιζάν.

Το 2011 στην κινέζικη SHANGHAI SHYNHUA FC  ήταν συμπαίκτης με τον Didier Dgogba , ενώ το 2009 με την σλοβάκικη  SLOVAN LIBERETS  είχε αγωνισθεί και στους  2 αγώνες με τον Ολυμπιακό για το Champions League.

O Bozic Mario υπέγραψε συμβόλαιο 2 ετών με διαφορετικές απολαβές  για  την Football League και την Super League. Ο Kadiaga Serigne Cheikh  είναι 33 ετών  με  ύψος 1,90 και βάρος  74 κιλά  είναι αριστεροπόδαρος και αγωνίζεται στην θέση του αμυντικού μέσου.

Ο Kadiaga Serigne Cheikh είναι 2 φορές διεθνής με την Εθνική Σενεγάλης και έχει αγωνισθεί στις εξής ομάδες: Στις βελγικές LIERSE SK , MONS RAEK, MOLENBEEK RWD, την ισραηλινή HAPOEL PETAH TIKVA,τις κυπριακές  ΑΛΚΗ ΛΑΡΝΑΚΑΣ , ΑΕ ΛΕΜΕΣΟΥ , ΕΡΜΗ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥ και τον Εργοτέλη με τον οποίο σε έπαιξε σε 36 αγώνες και τον βοήθησε στη άνοδο του στην Super League.

Ο Kadiaga Serigne Cheikh  υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας ενός έτους με δικαίωμα ανανέωσης από την Π.Α.Ε. Παναχαϊκή. Οι δύο ποδοσφαιριστές βρίσκονται ήδη στην Πάτρα πέρασαν εργομετρικές και ιατρικές εξετάσεις και θα παρακολουθήσουν  το απόγευμα στο φιλικό παιχνίδι με τον Αχαρναικό.

Με αυτές τις  δύο μεταγραφές ολοκληρώθηκε το ρόστερ της ομάδας για την παρούσα μεταγραφική περίοδο. Η Π.Α.Ε. Παναχαϊκή έχει 27 ποδοσφαιριστές μεταξύ των οποίων οι 16χρονοι Μασούρας , Πλέγας , Hohxalli και οι 19χρονοι Δήμας , Χούσα και Παπαδόπουλος».

*mikriliga.org

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected