Football League

Αντώνης Νατσούρας – Έντονο…pressing από Γλυφάδα

νατσουραςΔεν σταματάει τις μεταγραφικές της κινήσεις και αναζητήσεις η Γλυφάδα. Η νεοφώτιστη στη Β’ Εθνική ομάδα θέλει να ενισχυθει ενόψει της έναρξης του νέου πρωταθλήματος, προκειμένου να παρουσιάσει ένα αξιόμαχο κι ανταγωνιστικό σύνολο.

Έτσι, μετά την εξασφάλιση δανεισμού του Γιαννιώτη από τον Ολυμπιακό, πληροφορίες θέλουν τον σύλλογο των νοτίων προαστίων να κινείται για έναν έμπειρο σέντερ μπακ, ώστε να θωρακίσουν την οπισθογραμμή τους. Ο λόγος για τον Αντώνη Νατσούρα, που την προηγούμενη σεζόν αγωνίστηκε στον Ηρακλή. Ο Ημαθιώτης αμυντικός είναι 34 ετών και πριν τον Ηρακλή, πέρασε από Πανθρακικό, ΟΦΗ, Καλλιθέα και Ιωνικό, ενώ αγωνίστηκε και στο εξωτερικό, σε Κρεμονέζε και Κιέβο.

Από εκεί και πέρα, παίκτης του ΑΟ είναι και τυπικά από την Τρίτη ο Άρης Γαλανόπουλος, καθώς υπέγραψε το συμβόλαιό του, ενώ δυσκολεύει η περίπτωση απόκτησης του Λεωνίδα Κυβελίδη, ο οποίος κυκλοφορεί… ελεύθερος, μετά την αποχώρησή του από την Κέρκυρα. Τέλος, τον δανεισμό των Αλέξανδρου Σμυρλή (20 χρονών, επιθετικός) και Μάκη Γκέζιου (21 χρονών, αμυντικός) από τον Πανιώνιο, εξασφάλισε η Γλυφάδα.

 

*mikriliga.org

 

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected