Football League - Super League 1 - Ποδόσφαιρο

Παναχαϊκή – Παναθηναϊκός (2-1) Εξαιρετικός ο Λαζαρίδης, απέκρουσε πέναλτι!

λαζαριδης πλατανιαςΜε τον ιδανικότερο τρόπο ολοκλήρωσε τα φιλικά της προετοιμασίας της η Παναχαϊκή. Οι Αχαιοί επικράτησαν 2-1 του Παναθηναϊκού σε αναμέτρηση που έγινε στο πλαίσιο της μεταγραφής του Ντίνα στο «τριφύλλι», γεμίζοντας προσδοκίες τους οπαδούς τους, ενόψει της νέας ποδοσφαιρικής σεζόν που ξεκινάει σε λίγες μέρες,

Το σκορ για την Παναχαϊκή άνοιξε στο 12′ ο Σιτόε, ενώ στο 31′ ο Μπόζιτς με μακρινό σουτ διπλασίασε τα τέρματα για τους «κοκκινόμαυρους». Στο 84΄ ο Παναθηναϊκός έχασε πέναλτι με τον Νάνο (απέκρουσε ο Λαζαρίδης), ενώ το τελικό 2-1 διαμορφώθηκε με αυτογκόλ του Βιγιαρέχο στο φινάλε.

Παναχαϊκή : Λαζαρίδης, Μαραγκουδάκης (75΄ Λίτσης), Κοκκίνης (68΄ Κωστόπουλος), Πλέγας (69΄ Κοντογουλίδης), Σιτόε, Σπίνουλας, Βιγιαρέχο, Μπόζιτς (58΄ Φατιόν), Γκαντιάγκα (58΄ Καραμανλής), Κιάσος (68΄ Βασιλαντωνόπουλος), Μπερτέν (82΄ Βαγγελόπουλος).

Παναθηναϊκός : Κοτσώλης (62΄ Ταμπάκης), Σπυρόπουλος, Χουχουμής, Κουτρουμπής, Μέντες (58΄ Μουζακίτης), Μπεργκ (70΄ Μπαλμπόα), Πράνιτς (52΄ Αμπείντ), Ατζαγκιούν (82΄Αναστασόπουλος), Ρισβάνης, Ζέκα (81΄ Νάνο), Ντίνας (75΄ Αποστολόπουλος).

*mikriliga.org

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected