Κατηγορίες
K20 - K17 - K15

Πλατανιάς Κ20 – Βέροια Κ20 0-1

υποδομης κ20-κ17Την πρώτη της νίκη στο φετινό πρωτάθλημα της Κ20 πέτυχε η Βέροια, επικρατώντας στο Μάλεμε του Πλατανιάμε 1-0. Η ομάδα του Στέφανου Γαϊτάνου έπαιξε έξυπνα, είχε πολύ καλή αμυντική λειτουργία και παίζοντας με αντεπιθέσεις πέτυχε μία πολύ σπουδαία νίκη επί του αναγεννημένου φέτος Πλατανιά. Ο Ραφαήλ Σούκιας, ο οποίος αγωνίστηκε στους δύο προηγούμενους αγώνες με την ομάδα της Κ20, δεν επιλέχθηκε από τον προπονητή του.

Το γκολ της αναμέτρησης πέτυχε ο Χαραλαμπίδης στο 30′ ύστερα από υποδειγματική αντεπίθεση, ενώ δεν κινδύνεψε μέχρι την ανάπαυλα. Στο δεύτερο μέρος ο προπονητής των γηπεδούχων ρίσκαρε περισσότερο, πίεσε ψηλά την άμυνα της «Βασίλισσας», η οποία όμως άντεξε μέχρι το τέλος και ταξίδεψε στη Βέροια με τους τρεις πολύτιμους βαθμούς στις αποσκευές της.

Συνθέσεις

Πλατανιάς Κ20 : Πενταράκης, Ντεντάκης, Κοκονάκης (62’ Μπένος), Μπουρμπάκης, Μαυρεδάκης (69’ Χαραλαμπάκης), Πατρικάκης, Χαλκιαδάκης, Γαλανίδης, Τσοντάκης, Κολομπάκης (90’ Δημητρίου), Τσίτας.

Βέροια Κ20 : Βασιλειάδης, Κατσούλης, Αλιατίδης (46’ Λίτσι), Ουνγιαλίδης, Ρογγότης, Τακίδης, Παπαγεωργίου, Παπαδόπουλος (65’ Γιαννόπουλος), Τσόλκας (28’ Μελικιώτης), Στασινόπουλος, Χαραλαμπίδης Θ.

error: Protected