Κύπελλο Ελλάδος

Αναγέννηση Γιαννιτσών – Αιγινιακός (2-3) Ήρωας ο Ζούρκος!

sssΝικητής από ένα εντυπωσιακό ματς με πέντε γκολ βγήκε ο Αιγινιακός, επικρατώντας 3-2 της Αναγέννησης Γιαννιτσών και πέρασε στη β’ φάση του Κυπέλλου Ελλάδας!

Η ομάδα του Γιώργου Χατζάρα βρέθηκε πίσω στο σκορ στο έκτο λεπτό με τον Μοσχάκη να δίνει προβάδισμα στους γηπεδούχους, όμως αντέδρασε και πήρε προβάδισμα με τους Μιλόσκοβιτς (7’) και Καρακατσάνη (69’). Οι γηπεδούχοι δεν παραδόθηκαν και έστειλα το ματς στην παράταση χάρη στο γκολ του Γιανκούλιζα, όμως τον τελευταίο λόγο είχε ο Νίκος Ζούρκος ο οποίος στο 115’ σκόραρε και έδωσε τη μεγάλη-νίκη πρόκριση στον Αιγινιακό. Στην επόμενη φάση η ομάδα της Πιερίας θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΣ Γιάννινα με τον νικητή των δυο αγώνων να περνάει στην γ’ φάση του Κυπέλλου. Η Αναγέννηση τελείωσε το ματς με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Τσιάμη.

Αναγέννηση Γιαννιτσών : Καραογανίδης, Λαμπάκης, Κουρουπής, Παλάσκας, Τσιάμης, Μπαξεβάνος (73’ Σαρρός), Ιβανίδης, Γιανκουλίζα, Kαράμπέλας (67’ Σιδηρόπουλος), Μοσχάκης, Χαρμάνας (64’ Χατζόγλου)

Αιγινιακός : Τόλιος, Πετκάκης, Γιαζιτζόγλου, Σαμαράς, Δήμου, Χατζής (95’ Μωυσιάδης), Ζούρκος, Γκατζολάρι (46’ Φαμπίνιο), Μιλόσκοβιτς, Μίτροφ (62’Σαμαράς), Σίκμιτς.

*onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected