Κατηγορίες
Super League 1

ΟΦΗ – Αστέρας Τρίπολης 1-1

dsΤο πρώτο φετινό τέρμα του ΟΦΗ δεν συνοδεύτηκε και από νίκη, με τον Αστέρα να παίρνει τον βαθμό της ισοπαλίας στο τελικό 1-1, σε ένα εντυπωσιακό παιχνίδι.

Οι Κρητικοί πίεσαν ασφυκτικά τους Αρκάδες, αλλά οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 32’ με τον Ναβάρο και ο ΟΦΗ το μόνο που κατάφερε ήταν να ισοφαρίσει με τον Περογαμβράκη στο 63’. Ο Μπαράλες είχε δοκάρι στο 83’, ενώ οι γηπεδούχοι μια σωρεία χαμένων ευκαιριών.

Εντυπωσιακό ρυθμό είχε το παιχνίδι στην Κρήτη από τα πρώτα λεπτά, με τον ΟΦΗ να προσπαθεί να σημειώσει το πρώτο του γκολ στο πρωτάθλημα. Οι παίκτες του Παύλου Δερμιτζάκη πίεζαν τα καρέ του Ερνάντεζ, αλλά ο τερματοφύλακας των Αρκάδων από τη Βενεζουέλα επενέβη σωτήρια όταν χρειάστηκε. Ο Αστέρας απειλούσε σε αντεπιθέσεις, καθώς δεν μπορούσε να κρατήσει μπάλα και να κάνει το παιχνίδι του, όμως και τότε ο Δασκαλάκης έκανε καλές επεμβάσεις. Ωστόσο σε μια αντεπίθεση ο Ναβάρο βρήκε δίχτυα στο 36’, ενώ ως το τέλος του ημιχρόνου ο ΟΦΗ πίεζε για την ισοφάριση.

Στο δεύτερο ημίχρονο η εικόνα του αγώνα δεν άλλαξε και ήδη οι πρώτες γκρίνιες από την εξέδρα άρχισαν να ακούγονται. Όμως στο 63’ ο Περογαμβράκης έσπασε το ρόδι για τον ΟΦΗ και σημείωσε γκολ, το πρώτο φέτος των Κρητικών. Και αυτό επετεύχθη στην 20ή τελική προσπάθεια των γηπεδούχων. Το παιχνίδι άνοιξε στη συνέχεια, με τον Αστέρα να παίρνει μέτρα στο γήπεδο και να ισορροπεί, ενώ στο 82’ είχε και δοκάρι με τον Μπαράλες. Το 1-1 σαν τελικό σκορ ήταν δίκαιο, αν και θα μπορούσαν να έχουν σημειωθεί κι άλλα τέρματα.

ΟΦΗ : Δασκαλάκης, Μπούρμπος, Τριποτσέρης, Ζβασίγια, Μονιάκης (82′ Μιλιάζες), Βερόν, Μακρής, Γκαλέτι (81′ Λαμπρόπουλος), Ζε Εντουάρντο, Κουτσιανικούλης (52′ Παπάζογλου), Περογαμβράκης.

Αστέρας Τρίπολης : Ερνάντες, Τσαμπούρης, Γκόιαν, Ζησόπουλος, Ζαραδούκας (70′ Λισγάρας), Κοντοές, Ουσέρο, Ναβάρο, Γκρατσίνι (65′ Κάφα), Ντε Μπλάσις, Μπαράλες (84′ Χουάνμα).

*onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected