Κύπελλο ΕΠΣ Ημαθίας

Άρης Παλαιού Σκυλιτσίου – Αλιάκμων Νησελίου 2-0

DSC_6950Το…χρέος του έκανε ο Άρης Παλαιού Σκυλιτσίου, επικρατώντες του μαχητικού Αλιάκμων Νησελίου με 2-0, πετυχαίνοντας από ένα τέρμα σε κάθε ημίχρονο. Η ομάδα του Γιάννη Νούσιου, ο οποίος αποβλήθηκε στο 43′ με δεύτερη κίτρινη κάρτα από τον διαιτητή της συνάντησης κ. Βρέσκα, πήρε την πρόκριση για τους “16” και ξεκινά από αύριο την προετοιμασία για το εκτός έδρας αγώνα στη Νέα Νικομήδεια στη ρεβάνς του περσινού τελικού του υπερπρωταθλητή για την Α2 Ερασιτεχνική (νικητές οι “κιτρινόμαυροι” με 6-0).

Όπως αναμενόταν, ελάχιστοι ήταν όσοι παρακολούθησαν το συγκεκριμένο παιχνίδι καθώς η διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων δεν άφηνε περιθώρια για εκπλήξεις, που ίσως θα ήταν διαφορετικά (κυρίως λόγω προσέλευσης) αν το παιχνίδι διεξαγόταν στην έδρα του Νησελίου.

Για ακόμη ένα παιχνίδι χρίστηκε σκόρερ ο Γιώργος Δαρδακούλης, ο οποίος έβαλε την ομάδα του μπροστά στο σκορ στο 39′, ενώ είχε τουλάχιστον ακόμη δύο καλές περιπτώσεις για να πετύχει περισσότερα τέρματα. Το γκολ αυτό χώριζε τις ομάδες στην ανάπαλα, με τους παίκτες του Ηλία Ιασονίδη να παλεύουν το παιχνίδι και να προσπαθούν να δημιουργήσουν κάποιες καταστάσεις στα καρέ του Ιωσήφ Μαυρόπουλου, που αγωνίστηκε σήμερα αντί του Γιώργου Μυλωνά.

Στην επανάληψη το σκηνικό δεν άλλαξε, οι “κιτρινόμαυροι” πίεσαν για δεύτερο τέρμα που θα “κλείδωνε” το αποτέλεσμα, κάτι που συνέβη τελικά στο 74′ με τον Χρήστο Τσίπη του Α., που σκοράρει για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι έπειτα από το εντός έδρας με αντίπαλο τον Απόλλων Αγίου Γεωργίου.

Διαιτητής της συνάντησης ο κ. Βρέσκας, με βοηθούς τους κ.κ. Καραιωσήφ και Ασβεστάρα.

Συνθέσεις

Άρης Παλαιού Σκυλιτσίου : Μαυρόπουλος Ι., Μουρτζίλας Δ., Ζησόπουλος (46′ Κουτσιάδης), Δαρδακούλης, Τσίπης Χ.Α., Νούσιος, Τσίπης Χ.Σ., Μαυρόπουλος Σ. (46′ Ψαλίδας), Μωραϊτης Γ., Παπαδόπουλος Σ. (70′ Πατρίκας Γ.), Παπαδόπουλος Κ.

Αλιάκμων Νησελίου : Διακόπουλος, Τσιβούλας, Λις, Μουσενίκας (82′ Κουλερίδης), Ιορδανόπουλος, Ντέλλας, Ιασονίδης, Πούλιος (74′ Κούφας), Κοζιώνης, Ντέτα, Μπαντής (46′ Χατζόπουλος)

* Με την ευγενική βοήθεια των Αντώνη και Γιώργου Πάππου

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected