Κατηγορίες
Football League

Γιώργος Λαζαρίδης : “Τους κάναμε δώρο…”

λαζαριδης πλατανιαςΟ έμπειρος Ημαθιώτης τερματοφύλακας της Παναχαϊκής, Γιώργος Λαζαρίδης, μίλησε σε τοπική εφημερίδα για τον αποκλεισμό από τον Ολυμπιακό Βόλου, για τη δική του ευθύνη στα τέρματα των Ερυθρόλευκων και για την αληθινή εικόνα της ομάδας του. Οι δηλώσεις του Λαζαρίδη στην εφημερίδα “Πελοπόννησος” :

Για την εμφάνιση της «κοκκινόμαυρης» ομάδας στο Βόλο: «Δεν ήμασταν καλοί, ας μην κρυβόμαστε πίσω απ’ το δάχτυλό μας. Τίποτα δεν πήγε σωστά και σαν να μην έφτανε αυτό, το ματς στράβωσε από την αρχή, με το γκολ που δεχθήκαμε στο 8ο λεπτό. Να σας πω κάτι όμως; Δεν μας κέρδισε ο Ολυμπιακός, εμείς χάσαμε. Μόνοι μας. Γιατί ο Ολυμπιακός έπαιξε απλά υποφερτά και το μόνο που έκανε ήταν να εκμεταλλευτεί τα δικά μας δώρα…».

Για το δικό του δώρο στον Ολυμπιακό, το 2ο γκολ που προήλθε από δική του…ασίστ: «Τι να πω… Τραγικό το λάθος που έκανα και μοιραίο το γκολ που δεχθήκαμε, αφού ο αντίπαλος κλείδωσε τη νίκη του. Δεν ψάχνω για δικιολογία. Απλά σας λέω με κάθε ειλικρίνεια ότι εκείνα τα δύο δευτερόλεπτα έκλεισαν τελείως οι διακόπτες μου. Επαθα ολικό μπλακ-άουτ. Πώς το λένε, σαν να κατέβηκε ο γενικός… Άλλο ήθελα να κάνω και τελευταία στιγμή άλλαξα γνώμη, κόλλησα, με αποτέλεσμα να κάνω αυτό που έκανα. Ισως ήταν και η κούραση, ίσως και η πρεμούρα να εξαντλούσαμε τα 2-3 λεπτά που απέμεναν, και κόλλησε για δευτερόλεπτα ο εγκέφαλός μου. Ακριβώς όπως το ακούτε. Όταν συνειδητοποίησα πού είχα την μπάλα, έμεινα ακίνητος, πιστεύοντας πως ο Κατσίκης θα αιφνιδιαζόταν, θα ψάρωνε, θα ερχόταν να με περάσει και θα τον σταμάταγα. Αλλά αυτός λειτούργησε ιδανικά, έστω και με λίγη τύχη. Είδε αστραπιαία πως είχα λίγο ανοιχτά τα πόδια μου, στην προσπάθειά μου να επεκτείνω την ακτίνα δράσης μου με το σώμα μου, και πλάσαρε γρήγορα κάτω απ’ τα πόδια μου».

Ποια πιστεύει ότι είναι η πραγματική Παναχαϊκή. Αυτή που παρουσιάστηκε (και εντυπωσίασε) στο φιλικό με τον Παναθηναϊκό ή αυτή που παρουσιάστηκε (και προβλημάτισε) στο ματς Κυπέλλου στο Βόλο και στα προηγούμενα φιλικά με Αχαρναϊκό και Παναιγιάλειο: «Η αληθινή εικόνα της ομάδας είναι κοντά σ’ αυτό που είδατε στο φιλικό με τον Παναθηναϊκό. Όμως μπορούμε να παίξουμε και να λειτουργήσουμε και πολύ καλύτερα. Και θα το δείτε… Όταν πάρουμε στα πόδια μας 4-5 επίσημα ματς στο πρωτάθλημα, όταν κυλήσει κι άλλος χρόνος και δέσει ακόμα πιο καλά η ομάδα, τότε θα φανούν οι δυνατότητές της. Αυτό που μπορώ να σας διαβεβαιώσω είναι ότι η πραγματική εικόνα της Παναχαϊκής δεν έχει καμία σχέση με την εικόνα που παρουσίασε η ομάδα στο Βόλο το Σάββατο. Η ομάδα ακόμα χτίζεται, και δεν το λέω για δικιολογία. Υπάρχουν πολλά καινούργια πρόσωπα και χρειάζεται χρόνος για να βρει η ομάδα τη χημεία της. Εγώ είμαι αισιόδοξος ότι όλα θα πάνε καλά…».

*mikriliga.org

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected