Κύπελλο ΕΠΣ Ημαθίας

Εθνικός Κλειδιού – Αχιλλέας Νεοκάστρου 0-0 (3-2 πεν)

DSCN6117Πολύ δραματικό σε εξέλιξη αλλά ταυτόχρονα χωρίς πολλές συγκινήσεις στα 120′ λεπτά παιχνίδι παρακολουθήσαμε σήμερα στο γήπεδο του Κλειδιού, σε μία αναμέτρηση στα πλαίσια της 2ης αγωνιστικής του Κυπέλλου Ερασιτεχνών. Η ομάδα του Θοδωρή Τέγου είχε… Δελφάκη κάτω από τα δοκάρια και με δύο εντυπωσιακές αποκρούσεις στη διαδικασία των πέναλτι πήρε την πρόκριση για τους “16”.

Στο γήπεδο βρέθηκαν…15 θεατές, ανάμεσα στους οποίους διακρίναμε τον πρόεδρο του Αχιλλέα Νεοκάστρου κ. Στέργιο Μπούθα, τον ομόλογο του στον ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας κ. Γιώργο Πασχαλίδη μαζί με τον γενικό αρχηγό των “ασπρόμαυρων” Βαγγέλη Γρηγορόπουλο και τον προπονητή της ΑΕ Καψόχωρας Χρήστο Τερζίδη.

Οι δύο προπονητές επέλεξαν τους παίκτες που ήταν διαθέσιμοι για το συγκεκριμένο παιχνίδι, με τον Θοδωρή Τέγο να αντιμετωπίζει τις απουσίες των Νίκου Παρασχόπουλου και Αντώνη Καλυβιώτη ενώ ο Τόλης Τερζής είχε όλους τους παίκτες στη διάθεση του, καθώς και ο Δημήτρης Σίμος ήταν απολύτως καλά μετά τον τραυματισμό του στο Γιαννακοχώρι με αντίπαλο τον Αχιλλέα Νάουσας.

Το παιχνίδι δεν είχε ιδιαίτερες συγκινήσεις, οι φάσεις ήταν μετρημένες στα δάχτυλα του ενός χεριού, με τους Σωτήρη Ξαφέτη και Κώστα Βουλτσίδη να έχουν τις πιο κλασικές ευκαιρίες, ενώ αρκετές ήταν οι φορές που οι δύο ομάδες προσπάθησαν να παίξουν από τα πλάγια, χωρίς όμως τις κατάλληλες προϋποθέσεις για να απειληθούν οι Δελφάκης και Δημόπουλος (αντιμετώπισε την προηγούμενη ομάδα του).

Η ημίωρη παράταση δεν έκρυβε εκπλήξεις, οι παίκτες πλέον ήταν εξουθενωμένοι από το πρώτο 90λεπτο και μοιραία οδηγήθηκαν στη…ψυχοφθόρο διαδικασία των πέναλτι, όπου ο νεοαποκτηθείς τερματοφύλακας των γηπεδούχων είχε την…τιμητική του. Ας δούμε ποιοι βρέθηκαν στα 11 βήματα :

Βαλδήρ  0-1

Περηφανόπουλος  (απόκρουση Δημόπουλου)

Ξαφέτης  (απόκρουση Δελφάκη)

Κιρκιλιανίδης  1-1

Κοτζαχρήστος  (απόκρουση Δελφάκη)

Σερέτης  2-1

Σίμος  2-2

Καλυβιώτης Δ.  3-2

Τεπετός  (άουτ)

Διαιτητής της συνάντησης ο κ. Μαλούτας, με βοηθούς τους κ.κ. Γαβρά και Χρυσάνη.

Κίτρινες κάρτες : 28′ Χαϊκάλης, 30′ Κοτζαχρήστος, 31′ Καλυβιώτης Δ.

Συνθέσεις

Εθνικός Κλειδιού : Λεφάκης, Καλυβιώτης Δ., Γιαννακός (104′ Βαρδαλής), Χαϊκάλης, Περηφανόπουλος, Κακατάτσιος, Σερέτης, Καϊμακαμίδης Τιμ. (81′ Ποιμενίδης), Βουλτσίδης, Κιρκιλιανίδης, Κεχαγιάς (71′ Φιρινίδης).

Αχιλλέας Νεοκάστρου : Δημόπουλος, Κοτζαχρήστος, Κουβατσίδης, Φασίδης, Αργυρόπουλος, Βαλδήρ, Σίμος, Πήχας (71′ Καλφούντζος),  Ξαφέτης, Κατσιγιαννόπουλος (18′ λ.τ. Τοπαλίδης),Τεπετός.

*Για το Imathia Sports News, Αργύρης Τσιγγενόπουλος

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected