Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Ηλίας Σαπάνης : “Ιστορική μέρα!”

thumb_ar_160.phpΗ νίκη στα χαρτιά στο Κύπελλο με τον Τηλυκράτη Λευκάδας (επόμενος αντίπαλος στο θεσμό η Λάρισα), έχει αναδείξει ως πρώτο παιχνίδι σε επίπεδο Γ΄ Εθνικής, για την ιστορία της Δόξας Πενταλόφου, το κυριακάτικο εκτός έδρας με τον Εθνικό Φιλιππιάδας, για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Ο τεχνικός των Θεσσαλονικέων, Ηλίας Σαπάνης, που ως παίκτης (επιθετικός) έπαιξε μεταξύ άλλων σε Ολυμπιακό, Ηρακλή και Νάουσα, καταθέτει στη mikriliga.com το κλίμα… γλυκιάς ανυπομονησίας στους νεοφώτιστους:

«Είναι ιστορική μέρα για εμάς η Κυριακή, αλλάζει επίπεδο και ταχύτητα η Δόξα Πενταλόφου, πρώτη φορά θα παίξουμε σε τέτοια κατηγορία. Κάναμε καλή δουλειά εδώ και ένα δίμηνο και ελπίζουμε να είμαστε έτοιμοι και συνεπείς. Ανυπομονούμε γι’ αυτό το πρωτάθλημα, θέλουμε να αφήσουμε το στίγμα μας. Ο όμιλος είναι δύσκολος, έχει ιστορικές ομάδες, όπως η Λάρισα, που είναι το φαβορί, η Καστοριά και η Κοζάνη. Από τη στιγμή που πέφτουν οι μισές ομάδες, θέλουμε να πετύχουμε τη σωτηρία, αυτός είναι ο στόχος και έχουμε τις αγωνιστικές βάσεις να πετύχουμε».

Στα αγωνιστικά, μόνη απουσία κόντρα στους Ηπειρώτες για τη Δόξα Πενταλόφου θα είναι ο τιμωρημένος μέσος, Χρήστος Αραμπατζούδης, που χρωστά τρεις αγωνιστικές από πέρυσι.

*mikriliga.org

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected