Super League 1

Γιάννης Μώραλης : “Να πάμε σπίτια μας αν…”

μωραληςΟ πρόεδρος της Superleague, Γιάννης Μώραλης υποστήριξε πως αν δεν μπορεί η διοργανώτρια αρχή να διασφαλίσει την υγεία των δημοσιογράφων τότε όλοι θα πρέπει να πάνε… σπίτι τους.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στη Nova:

«Επικοινώνησα με τον κύριο Φουρνάρο. Είναι θλιβερά πράγματα. Όπου και αν γίνονται αυτά. Οι άνθρωποι πάνε να κάνουν τη δουλειά τους. Καταλαβαίνω τον κύριο Φουρνάρο σε αυτά που έλεγε. Πρέπει να δούμε και εμείς ως Λίγκα τι μέτρα μπορούμε να πάρουμε. Αντιλαμβάνεστε και εσείς πως η Λίγκα δεν μπορεί να πάρει αρκετά μέτρα για τέτοιες ενέργειες. Δεν έχω πλήρη εικόνα για το τι έχει συμβεί και αν κάποιος άφησε όλα αυτά να γίνουν. Το μόνο καλό είναι πως δεν θρηνήσαμε θύματα. Είχα πει στην τελευταία συνεδρίασή μας πως θα πρέπει να πέσουν οι τόνοι.

Θα μας απασχολήσει αυτό το θέμα. Δεν γνωρίζω τι μέτρα μπορούμε να πάρουμε για να διασφαλίσουμε την υγεία όλων. Ειδικά για ένα κανάλι που πολλά χρόνια πλέον χρηματοδοτεί όλες τις ομάδες του πρωταθλήματος. Οφείλουμε και πρέπει να βρούμε τρόπο να προστατέψουμε ζωές. Αν θρηνούμε θύματα από τέτοια περιστατικά, τότε να πάμε σπίτι μας.

Ο Παναθηναϊκός θα έπρεπε να πάρει πιο προσεκτικά το θέμα. Να υπάρχει συννενόηση με αστυνομία για να αποφευχθούν τέτοια σκηνικά. Δεν έχω πλήρη εικόνα και δεν μπορώ να πω περισσότερα».

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected