Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

ΑΟ Τρίκαλα 1963 – ΦΑΣ Νάουσα 1-0

bbbd234d02a765720c2cff767b467f88_MΚι όμως έχασε…Σε ένα παιχνίδι με “μαγική εικόνα” αλλά απόλυτη επιβεβαίωση του κανόνα πως όταν δεν πετυχαίνεις τέρμα δέχεσαι, ο ΦΑΣ Νάουσα αποχώρησε από τα Τρίκαλα με ήττα 1-0 αλλά και την αποβολή του Μουσικάκη. Από την άλλη πλευρά, η ομάδα του Ζόραν Μπάμποβιτς πέτυχε τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη της έπειτα από την πρόκριση επί του Πυργετού στην πρώτη φάση του Κυπέλλου.

Η…αρνητική εικόνα και οι επιλογές

Το παιχνίδι παρακολούθησαν λιγότεροι από 50 θεατές, με το σκηνικό να επαναλαμβάνεται καθώς όπως σας είχαμε ενημερώσει και πριν το παιχνίδι, η εικόνα των εξεδρών στο προηγούμενο παιχνίδι ανάγκασε τους ιθύνοντες να προβούν σε κάλεσμα, που εκ των πραγμάτων δεν εισακούστηκε. Ο Βασίλης Αργυρίου επέλεξε την ίδια ενδεκάδα με τον αγώνα της Νεάπολης κόντρα στον Μαχητή Τερψιθέας, έχοντας τον Νίκο Περηφανόπουλο στα αριστερά της επίθεσης και τον Γιώργο Κεφαλά σε ρόλο πιο πολύ ελεύθερου με κίνηση από τα δεξιά προς τον άξονα, περισσότερο για βοήθειες στους Γιώργο Νικόλτση και Σάκη Παπατάνο.

Ο Ζόραν Μπάμποβιτς είδε την Παρασκευή να ενσωματώνονται στην ομάδα και οι νεοαποκτηθείς Σέρβοι που επέλεξε ο ίδιος τη μεταγραφική περίοδο, καθώς τα δελτία τους εκδόθηκαν κανονικά και είχαν δικαίωμα συμμετοχής στον σημερινό αγώνα.

Εντυπωσιακός ΦΑΣ στο πρώτο μέρος, κακές επιλογές στην τελική προσπάθεια

Με το πέρας των πρώτων 20 λεπτών όταν και το παιχνίδι ήταν περισσότερο αναγνωριστικό, οι φιλοξενούμενοι παρουσιάστηκαν αισθητά βελτιωμένοι σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι και κατάφεραν να βγουν με μεγαλύτερες αξιώσεις στην εστία του μέχρι πρότινος τερματοφύλακα του Αιγινιακού Ψωμιάδη. Οι ευκαιρίες κλασικές για τους “κυανόλευκους” οι οποίοι δεν κατάφεραν να μετουσιώσουν σε τέρμα την υπεροχή τους και πήγαν στα αποδυτήρια με το ισόπαλο 0-0.

Η επανάληψη ξεκίνησε με τον ίδιο ρυθμό για τους φιλοξενούμενους, όμως το τέρμα του ΑΟΤ στο 55′ “πάγωσε” τους γηπεδούχους και ταυτόχρονα τους έστειλε μαινόμενους στον βοηθό, υποστήρίζοντας πως ο σκόρερ Βουκέλια βρισκόταν σε θέση off-side. Το παιχνίδι από το σημείο αυτό έγινε πολύ δυνατό, ο Βασίλης Αργυρίου ρίσκαρε περισσότερο και η αποβολή του Κώστα Μουσικάκη στο 82′ “έσβησε” κάθε ελπίδα για τη νίκη. Εντούτοις, στο 90+4′ χάθηκε μία απίστευτη ευκαιρία με τον Δήμο Συμπεθέρη, ο οποίος κατόρθωσε να μπει στην περιοχή από δεξιά και έχοντας “φάτσα” το τέρμα δεν κατάφερε να σουτάρει καθώς έχασε την ισορροπία του.

Λεπτό προς λεπτό

6′ Πρώτη καλή  στιγμή του αγώνα για τον ΑΟΤ 1963 με σουτ του Σακελλαρίδη έξω απο την περιοχή έφυγε ελάχιστα άουτ πάνω απο το οριζόντιο δοκάρι.

27′ Μεγάλη ευκαιρία για την Νάουσα με τον Ρέτζια, που έσπασε το τεχνητό οφσάιντ, βγήκε απέναντι στον Ψωμιάδη αλλά το σουτ που επιχείρησε απέκρουσε ο τερματοφύλακας των Τρικάλων σε κόρνερ. Στην εξέλιξη της φάσης και μετά το κόρνερ άστοχη έξοδο του Ψωμιάδη και πάλι ο Ρέτζια στην πορεία της μπάλας αλλά πρόλαβαν και απομάκρυναν οι αμυντικοί.

32′ Νέα μεγάλη ευκαιρία για την Νάουσα, με τον Ψωμιάδη να αποσοβεί σίγουρο γκολ σε τετ α τετ με τον Κεφαλά.

34′ Εκτέλεση φάουλ του Κόλα, διώχνει ο Σιμψερής εντυπωσιακά σε κόρνερ.

40′ Σουτ του Νικόλτση απο καλή θέση, η μπάλα μόλις άουτ.

55′ ΓΚΟΛ! Μετά απο πάσα του Κόλα, ο Βουκέλια προλαβαίνει την έξοδο του Σιμψερή και με ιδανικό πλασέ στέλνει την μπάλα στα δίχτυα (1-0)

71′ Ο Παπαδής, στην πρώτη του επαφή με τη μπάλα, θα μπει στη λίστα των…μοιραίων καθώς εξ επαφής δεν θα κατορθώσει να νικήσει τον Ψωμιάδη

82′ Η Νάουσα μένει με 10 παίκτες λόγω αποβολής με δεύτερη κίτρινη κάρτα του Μουσικάκη.

Κίτρινες : Σίμοβιτς, Χαλιμπάκης, Μπόντε, Νικόλτσης.

Συνθέσεις

ΑΟΤ 1963: Ψωμιάδης, Μπόντε, Κάλφας, Στάμος, Φορτούνης, Κόλα, Σίμοβιτς (90′ Τσβέτκοβιτς), Σακελλαρίδης (46′ Πολυζόπουλος), Απ. Τεντολούρης (61′ Γέφτιτς) , Βουκέλια, Χαλιμπάκης.

ΦΑΣ Νάουσα: Σιμψερής, Συμπεθέρης, Αργυρίου Γ., Μουσικάκης, Πέικος, Αβραμόπουλος, Ρέτζια (66′ Παπαδής), Κεφαλάς (79′ Μουρίκι), Παπατάνος (84′ Πούπης), Νικόλτσης, Περηφανόπουλος.

* Με την πολύτιμη βοήθεια του Χριστόφορου Παπαθανασίου, trikalaola.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected