Γ Εθνική / Τοπικά

Πυργετός – Μακροχώρι 0-1

μπαλα12Με τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του το Μακροχώρι στον 3ο όμιλο της νέας Γ’ Εθνικής. Η ομάδα του Λεωνίδα Μπίλη ήταν καλύτερη και στα 90 λεπτά του αγώνα με αντίπαλο τον Πυργετό και ξεκίνησε με το δεξί το φετινό πρωτάθλημα.
Η νεανική ομάδα του Νίκου Αργυρούλη είχε κάποια καλά διαστήματα στο παιχνίδι της, μέτρησε περισσότερο όμως η εμπειρία των παικτών του Μακροχωρίου και με ένα γκολ του Τάσου Τσακαλίδη μόλις στο 7′ (το πιο γρήγορο χρονικά του ομίλου) πήρε το πρώτο τρίποντο στο πρωτάθλημα.

Στο πρώτο μέρος οι “ασπρόμαυροι” είχαν τον πλήρη έλεγχο του αγώνα και εκτός του τέρματος είχαν δοκάρι με τον Δημήτρη Καφέ στο 27′ και μία πολύ καλή ευκαιρία με τον Αντώνη Ηλιάδη, που δεν υπολόγισε σωστά τη πορεία της μπάλας και η προβολή του πέρασε άουτ.

Στην επανάληψη η γηπεδούχοι προσπάθησαν να βγουν μπροστά και εκτός της ευκαιρίας του Καραβασίλη στο 68′ δεν κατάφεραν να απειλήσουν την εστία του Κώστα Μαλέσιου, ο οποίος προτιμήθηκε από τον προπονητή του αντί του Σπύρου Σταματέλου.

Λίγο πριν πήρε την άγουσα για τα αποδυτήρια ο Δημήτρης Καφές, ο οποίος τραυματίστηκε σε μία κόντρα με αντίπαλο του και σήμερα θα διαπιστωθεί αν έχει κάτι σοβαρό.

Διαιτητής της συνάντησης ο κ. Παπαργυρίου (Πιερίας) με βοηθούς τους κ.κ. Γιαμουζή και Θεοδώρου.

Συνθέσεις

Πυργετός : Μπαταβάνης, Περήφανος, Καλφούντζος, Ψωμολιάς, Μαντζαφούλης, Πότσης, Νάστας, Αργύρης (79′ Ζιώγας), Διβανές, Ζαφειρίου (76′ Γκαραλιάκος), Βελετάνης (63′ Καραβασίλης).

Μακροχώρι : Μαλέσιος, Γρ.Ηλιάδης, Τριανταφυλλίδης (63′ Κωτσιόπουλος), Συμεωνίδης, Σαλέπης, Γεωργίου, Αντ.Ηλιάδης (88′ Μάλτος), Πιέτρα, Καφές (56′ Βούλγαρης), Τσακαλίδης, Σαρηγιαννίδης.

Με την πολύτιμη βοήθεια του sportlarissa.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected