Football League

Ζάκυνθος – Πήρε το ΟΚ για ΠΑΕ

ζακυνθος φανελαΤο “πράσινο φως” άναψε το Υπουργείο Ανάπτυξης για τη μετατροπή του ΑΠΣ Ζάκυνθος σε ΠΑΕ. Οι άνθρωποι του συλλόγου συμπλήρωσαν κάποια απαιτούμενα έγγραφα στον φάκελο που είχαν καταθέσει από την Παρασκευή στο αρμόδιο τμήμα του Υπουργείου κι έτσι, την Πέμπτη το μεσημέρι ολοκληρώθηκε και τυπικά η πολυαναμενόμενη σύσταση της ΠΑΕ. Πλέον, η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού αναμένεται να δώσει το OK για συμμετοχή στο πρωτάθλημα.

Παράλληλα, οι νησιώτες περιμένουν από την Football League να ορίσει και τον αγώνα με την Αναγέννηση Καρδίτσας, που πάει για Δευτέρα λόγω συμμετοχής των Θεσσαλών στο κύπελλο Ελλάδος.

Στη Ζάκυνθο συνεργείο του ΟΤΕ TV

Στη Ζάκυνθο βρέθηκε συνεργείο της τηλεόρασης του ΟΤΕ που έχει τα δικαιώματα στη Β’ Εθνική. Το θέμα δεν εστίασε μόνο στην ομάδα, αλλά και την κουλτούρα του τόπου, τις διαφορετικότητες και τις ομορφιές του νησιού. Δόθηκαν αρκετές συνεντεύξεις.

Πρόβλημα με Κάρδαρη

Στα αγωνιστικά ο Κώστας Κάρδαρης αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα στο γόνατο και όπως όλα δείχνουν δύσκολα θα προλάβει το ματς της πρεμιέρας. Κάτι παρόμοιο ισχύει και για τον Γιάννη Βυθούλκα που έχει μικρό κάταγμα στα πλευρά. Μικροπροβλήματα τραυματισμών αντιμετωπίζουν και οι Καμπούρης, Όντο. Μέχρι την Παρασκευή θα γίνουν γνωστές οι προθέσεις του Κολονέλο για τους συγκεκριμένους.

*Τάσος Θεοδόσης

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected