Κατηγορίες
Super League 1

Πανιώνιος – Ολυμπιακός 0-2

259df17056481168d501deb1417c3ff0_LΟ Ολυμπιακός μπορεί να επέστρεψε στις νίκες στο πρωτάθλημα, επικρατώντας 2-0 του Πανιωνίου στη Νέα Σμύρνη, αλλά η εικόνα του προβλημάτισε έντονα ενόψει Άντερλεχτ – Αρνητικός πρωταγωνιστής ο Βοσκάκης – Ακίνδυνοι οι «κυανέρυθροι».

Ο Βλαντιμίρ Βάις στο 61’ άνοιξε το… δρόμο για τους Πειραιώτες και στο 75’ ο Σαβιόλα «κλείδωσε» το «τρίποντο» για την ομάδα του Λιμανιού, που πανηγύρισε την πέμπτη νίκη στο πρωτάθλημα, μετά την ισοπαλία με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο. Από την άλλη, οι ποδοσφαιριστές του Νίκου Παντέλη, έδωσαν… χώρο στους φιλοξενούμενους και γνώρισαν την δεύτερη ήττα τους στο πρωτάθλημα, πρώτη στη Νέα Σμύρνη.

Η εξέλιξη του αγώνα…

Το «συγκρότημα» του Μίτσελ παρουσιάστηκε νωθρό στο πρώτο ημίχρονο, όπου έλειψαν οι συνεργασίες μεταξύ των γραμμών, ενώ και το δίδυμο Ολαϊτάν-Σαβιόλα στην επίθεση, έδωσε την ευκαιρία στους αμυντικούς του Ιστορικού να μην έχουν πολλά προβλήματα. Όμως, οι γηπεδούχοι δεν παρουσιάστηκαν επικίνδυνοι στην επίθεση, δικαιούνται να «φωνάζουν» για μερικές υποδείξεις οφσάιντ, ωστόσο, δεν προκάλεσαν προβλήματα στον Ρομπέρτο.

Στην αρχή του δεύτερου μέρους, το σκηνικό δεν άλλαξε σημαντικά. Οι φιλοξενούμενοι είχαν την υπεροχή, αλλά ήταν άκαρπη, ενώ ο Ιστορικός δεν μπόρεσε να απειλήσει την εστία του Ολυμπιακού. Η αλλαγή του Σέποβιτς έφερε έναν «καθαρόαιμο» φορ στην άμυνα του Πανιωνίου, οι Σαβιόλα και Ολαϊτάν πήραν μερικές… ανάσες, ο Βάις… ανέβηκε και στο 61’ ο Σλοβάκος άνοιξε το σκορ από εξαιρετική κάθετη του Σαβιόλα. Στην συνέχεια, οι Πειραιώτες πίεσαν περισσότερο και ο Αργεντίνος, ένα τέταρτο πριν την λήξη του αγώνα «κλείδωσε» τη νίκη για τους Πειραιώτες.

Θετικός ο Σέποβιτς

Ο Σέρβος επιθετικός μπορεί να μην έβγαλε… μάτια, αλλά ήταν ουσιαστικός από την ώρα που πέρασε στον αγωνιστικό χώρο. Ο νεαρός άσος αντικατέστησε τον αρνητικό Κάμπελ στο 57’ «γέμισε» την περιοχή του Πανιωνίου και… ελευθέρωσε τους Σαβιόλα και Ολαϊτάν, με τον Αργεντίνο να κάνει την ασίστ στον Βάις στο πρώτο γκολ και τον Νιγηριανό να τον… μιμείται στο δεύτερο τέρμα και τον έμπειρο Λατίνο να σκοράρει. Βέβαια σε καλή μέρα ήταν και ο Βλάντιμιρ Βάις, ο οποίος σκόραρε, ενώ ήταν πηγή κινδύνου για την άμυνα του Πανιωνίου.

Ο διαιτητής

Ο Μιχάλης Βοσκάκης του συνδέσμου Ρεθύμνου αντιμετώπισε πολλά προβλήματα στον αγώνα, χωρίς να του παρουσιαστεί κάποια επικίνδυνη φάση που θα μπορούσε να τον εκθέσει, ωστόσο, τα… κατάφερε μόνος του, με αποτέλεσμα το όνομά του να γίνει σύνθημα, όχι για καλό… σκοπό, από τους οπαδούς του Πανιωνίου, μερικές φορές δικαιολογημένα.

Πανιώνιος : Γιαννακόπουλος, Κούρντι, Αυλωνίτης, Λαμπρόπουλος, Κούρος, Καλτσάς, Παναγιωτούδης, Αραβίδης, Μενδρινός (62′ Λάσνικ), Ντούνης, Γιάννου (69′ Καμπάνταης).

Ολυμπιακός : Ρομπέρτο, Σαλίνο (73′ Εντινγκά), Σιόβας, Μανωλάς, Χολέβας, Βάις, Σάμαρης, Μανιάτης, Κάμπελ (57′ Στσέποβιτς), Σαβιόλα (78′ Τσόρι Ντομίνγκες), Ολαϊτάν.

*onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected