Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Αχιλλέας Νάουσας – Φίλιππος Μέσης 5-1

DSCN6381Επιβλητικός και ταυτόχρονα πολύ αποτελεσματικός εμφανίστηκε σήμερα ο Αχιλλέας Νάουσας, στο παιχνίδι που διεξήχθη στο γήπεδο Γιαννακοχωρίου στα πλαίσια της 4ης αγωνιστικής της Α1 Ερασιτεχνικής. Η ομάδα του Βασίλη Κουρογεωργάκη επέστρεψε με θρίαμβο στις επιτυχίες, πετυχαίνοντας μάλιστα τέσσερα τέρματα στο πρώτο 45λεπτο. Στην αντίπερα όχθη, η ομάδα του Μπάμπη Πετρίδη παρουσίασε χτυπητές αδυναμίες σε πολλούς τομείς και έχοντας σε κακή μέρα όλες τις γραμμές της, ηττήθηκε φυσιολογικά από τους “κυανόλευκους”.

Το παιχνίδι δυστυχώς δεν συγκίνησε τους φίλους του ποδοσφαίρου, καθώς στην εξέδρα του γηπέδου του Γιαννακοχωρίου βρέθηκαν 40-50 θεατές, οι οποίοι τουλάχιστον στάθηκαν τυχεροί, καθώς απόλαυσαν έξι τέρματα και πολλές όμορφες φάσεις.

Οι γηπεδούχοι, έχοντας σε πολύ καλή μέρα όλους σχεδόν τους παίκτες που αγωνίστηκαν και με μπροστάρη τον Δημήτρη Κακούδη που πέτυχε χατ-τρικ (το μοναδικό της αγωνιστικής, παρά τα πολλά γκολ που σημειώθηκαν) επικράτησαν κατά κράτος στο πρώτο μέρος, ενώ στο δεύτερο έκαναν…συντήρηση έχοντας το υπέρ τους 4-1 της ανάπαυλας.

Οι “κυανόλευκοι” άνοιξαν το σκορ αρκετά νωρίς (5′) με τον Μάκη Ορδουλίδη, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε τη σύγχυση στην άμυνα των “βυσσινί” και με προβολή πέτυχε το 1-0, δίνοντας το…σύνθημα για τη συνέχεια. Στη συνέχεια πήρε τη σκυτάλη ο Δημήτρης Κακούδης, ο οποίος με τρία συνεχόμενα τέρματα (17′-21′-34′) έφτασε το σκορ στο σχεδόν στο μισάωρο στο 4-0, κάνοντας μία τυπική διαδικασία τη συνέχεια της αναμέτρησης. Λίγο πριν την εκπνοή του ημιχρόνου, ο Χρήστος Μπρέγκου μείωσε για την ομάδα του με κοντινή κεφαλιά και οι δύο ομάδες κατευθύνθηκαν στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα.

Στο δεύτερο μέρος ο ρυθμός του αγώνα (φυσιολογικά) έπεσε, οι γηπεδούχοι επιδόθηκαν σε συνεχές passing game, ενώ πέτυχαν και πέμπτο γκολ με τον Μερκούρη Καραλιόπουλο στο 69′, ο οποίος είχε περάσει ως αλλαγή στο πρώτο λεπτό της επανάληψης στη θέση του Ντάτση.

Το τελικό σφύριγμα του διαιτητή κ. Παρασίου βρήκε τον Αχιλλέα Νάουσας να πανηγυρίζει την τρίτη του νίκη και να μεταβαίνει το ερχόμενο Σάββατο στην Αλεξάνδρεια όπου θα αντιμετωπίσει στο ντέρμπι κορυφής τον ΠΑΟΚ. Από την άλλη πλευρά ο Φίλιππος Μέσης έχει συγκεντρώσει 4 βαθμούς μέχρι στιγμής και θεωρείται επιτακτική η συγκέντρωση βαθμών αρχής γενομένης του επόμενου παιχνιδιού με αντίπαλο τον Νηρέα Βέροιας.

Βοηθοί του κ. Παρασίου στη σημερινή αναμέτρηση οι κ.κ. Παπαδάκης και Νατσούρας.

Συνθέσεις

Αχιλλέας Νάουσας : Ηλιάδης, Μήτσικας, Τσάλμας, Θεοδοσιάδης, Ουρδουλίδης (65′ Σακελλάρης), Μπράτσης, Τουμαράς (75′ Σαμαράς), Ντάτσης (46′ Καραλιόπουλος), Παραστατίδης, Τερζόπουλος, Κακούδης.

Φίλιππος Μέσης : Θεοδωρίδης, Μουρατίδης, Ντόγος (54′ Καρασαββίδης), Γκαντζίδης, Γιάννου, Παππάς, Δημούλτσης, Τζιβάρας (60′ Ρόκκο), Βοργιατζίδης, Μπρέγκου (68′ Μπαλτζής Δ.), Τσακαλίδης.

Για το Imathia Sports News, Δημήτρης Μπαλτζής

17′-21′-34′

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected