Κατηγορίες
K20 - K17 - K15

Βέροια Κ20 – Εργοτέλης Κ20 2-0

DSCN6285Συνεχίζει τις εντυπωσιακές της εμφανίσεις η Βέροια Κ20, που επικράτησε σήμερα το πρωί του Εργοτέλη με 2-0, σε ένα παιχνίδι που διεξήχθη στο Αθλητικό Κέντρο Ταγαροχωρίου, στα πλαίσια της 5ης αγωνιστικής του Πρωταθληματος Υποδομών της Super League. Το συγκρότημα του Στέφανου Γαϊτάνου κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο και θα μπορούσε να πετύχει περισσότερα τέρματα, αν οι παίκτες ήταν πιο αποτελεσματικοί στην τελική προσπάθεια.

Από την άλλη πλευρά, η κρητική ομάδα δεν παρουσίασε κάτι θετικό στον αγωνιστικό χώρο και δεν δικαιολόγησε την μέχρι τώρα πολύ ικανοποιητική πορεία στο πρωτάθλημα. Οι “κιτρινόμαυροι” είχαν μόνο μία καλή ευκαιρία για γκολ σε όλο το 90λεπτο, ενώ αντιμετώπισαν πολλά προβλήματα στην άμυνα με αντιπάλους τον πολύ καλό Δημήτρη Μάνο (σκόρερ και των δύο τερματων για τη “Βασίλισσα” στο 44′ και στο 49′) αλλά και στον δραστήριο Στέφανο Ντόγο.

Η κυκλοφορία στο χώρο του κέντρου ήταν η ιδανική για την ομάδα του Στέφανου Γαϊτάνου, που κατάφερε να κερδίσει κατά κράτος την κατοχή στον νευραλγικό χώρο της μεσαίας γραμμής, ενώ τα πλάγια μπακ είχαν τα σωστά ανεβάσματα όποτε χρειάστηκε. Με τη νίκη της αυτή, η Βέροια έφτασε στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 10 βαθμούς και την επόμενη αγωνιστική μεταβαίνει στον Πειραια για να αντιμετωπίσει τον πρωταθλητή Ολυμπιακό.

Διαιτητής της συνάντησης ο κ. Μελτζανίδης, με βοηθούς τους κ.κ. Κωστούλη και Ασβεστάρα.

Συνθέσεις

Βέροια Κ20 : Αργυρόπουλος, Κατσούλης, Σαρακατσιάνος, Σιμηχανίδης, Σεντεμέντες, Τάνης, Παπαγεωργίου (83′ Γιαννόπουλος), Ντόγος, Μάνος, Στασινόπουλος (66′ Λαζόπουλος), Ουνγιαλίδης (76′ Πέτκος)

Εργοτέλης Κ20 : Δασκαλάκης, Γενιτσαρίδης, Σταυρακάκης, Ξημεράκης (26’ Σέρινιγκ), Παντελάκης, Σηφάκης, Φουκαράκης, Βογιατζής (53’ Τουρνάκης), Κουιρουκίδης, Χρυσοφάκης, Κριτσωτάκης (53’ Φύτρος).

Για το Imathia Sports News, Αργύρης Τσιγγενόπουλος

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected