Γ Εθνική / Τοπικά

ΦΑΣ Νάουσα – Μαχητής Τερψιθέας 1-1

DSCN6499Ματς για γερά…νεύρα και με ένα γκολ στο τελευταίο δευτερόλεπτο ουσιαστικά παρακολουθήσαμε σήμερα στο γήπεδο της Νάουσας. Ο ΦΑΣ παραχώρησε ισοπαλία στον Μαχητή (όνομα και πράγμα…) Τερψιθέας με ένα τέρμα που πέτυχε ο Γιώργος Νικόλτσης στο 90+4′, αναγκάζοντας τους 500 περίπου φίλους τους που έδωσαν “βροντερό” παρόν στις κερκίδες του ΔΑΚ να πεταχτούν από τη θέση τους και τους παίκτες και παράγοντες του Μαχητή να απογοητεύονται, καθώς κρατούσαν σθεναρά το πολύτιμο γι’αυτούς τρίποντο.

Το Imathia Sports News κατέφθασε στο γήπεδο της Νάουσας μία ώρα πριν τον αγώνα και κατέγραψε τα πάντα, τόσο σε επίπεδο ρεπορτάζ όσο και σε υλικό, καθώς τα δύο γκολ αλλά και τις φάασεις του αγώνα θα μπορείτε να τα δείτε στην αυριανή εκπομπή “3ο ημίχρονο”ζ ωντανά από την τηλεόραση του FLASH TV αλλά και το Live Streaming του Imathia Sports News στις 19.30μμ.

Η αποστολή του Μαχητή κατέφθασε στο γήπεδο δύο ώρες περίπου πριν την έναρξη του αγώνα και στις 15.30 περίπου βγήκε για το πρώτο ζέσταμα, ενώ την ίδια ώρα έκαναν την εμφάνιση τους οι πρώτοι 11 που επέλεξε ο Βασίλης Αργυρίου (έκπληξη η χρησιμοποίηση του Μίμη Μπενίσκου, που κρίθηκε τελικά έτοιμος). Από την άλλη πλευρά, ο ομόλογος του στην Τερψιθέα, Νίκος Σταυροθεόδωρος επέστρεψε στο γήπεδο της Νάουσας 20 χρόνια μετά, καθώς από το 1989 έως το 1992 αγωνίστηκε με τη κυανόλευκη φανέλα.

Εκμεταλλεύτηκε την ευκαιρία ο Μαχητής, άμεση αντίδραση Νάουσας

Ο τίτλος ταιριάζει απόλυτα στην εικόνα του πρώτου μέρος. Μέχρι το 24′ όταν και σκόραρε ο Κρεββατάς για τους φιλοξενούμενους, το παιχνίδι ήταν μέτριο με τις δύο ομάδες να αναλώνονται σε πολλές πάσες στον χώρο του κέντρου, χωρίς καμία ουσιαστική πρωτοβουλία. Οι φιλοξενούμενοι έκλεισαν σωστά τους χώρους μπροστά στα καρέ του Μπρέλλα και στην πρώτη ουσιαστική επιθετική κίνηση (προηγήθηκε το ολέθριο λάθος του Κεφαλά που γύρισε τη μπάλα πίσω) πέτυχε το τέρμα που έδωσε το προβάδισμα στους φιλοξενούμενους.

Το γκολ αφύπνισε τους γηπεδούχους, οι οποίοι ανέβασαν κατακόρυφα την απόδοση τους και με κάποιες τακτικές αλλαγές του Βασίλη Αργυρίου το παιχνίδι “έγειρε” προς τα καρέ του έμπειρου τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων. Οι ευκαιρίες όμως δεν μετουσιώθηκαν σε γκολ και το προβάδισμα για τον Μαχητή παρέμεινε ως το τέλος του πρώτου μέρους.

Πολύ δυνατό παιχνίδι στην επανάληψη, γκολ στο…φώτο φίνις για τον ΦΑΣ

Από τα πρώτα λεπτά του δευτέρου μέρους φάνηκε πως το παιχνίδι θα πήγαινε στη δύναμη και λιγότερο στην τακτική. Οι φιλοξενούμενοι, με άμυνα που ξεκινούσε από την επίθεση και παίζοντας έξυπνα έκλεισαν τους χώρους στους γηπεδούχους, οι οποίοι προσπάθησαν από τα πλάγια κυρίως να δημιουργήσουν ρήγματα στην αντίπαλη άμυνα. Οι παίκτες του Βασίλη Αργυρίου προσπάθησαν πολύ, είχαν δυνάμεις μέχρι το τελευταίο λεπτό όταν και ο Γιώργος Νικόλτσης (προηγήθηκε το…κάλπασμα του Γρηγόρη Αργυρίου από αριστερά) με πολύ δυνατό σουτ στην κίνηση έδωσε τον βαθμό της ισοπαλίας, μετριάζοντας έτσι την γενική εικόνα της ομάδας στο παιχνίδι.

Λεπτό προς λεπτό

22′ ΓΚΟΛ! Ο Κεφαλάς θα κινηθεί στον άξονα και θα προσπαθήσει να γυρίσει τη μπάλα στους στόπερ, δεν υπολογίζει όμως σωστά, ο Κρεββατάς επωφελείται και με ωραίο ξεμαρκάρισμα και σουτ θα νικήσει τον Σιμψερή (0-1)

24′ Σουτ του Ρέτζια από μέση απόσταση η μπάλα άουτ.

27′ “Σπάσιμο” της μπάλας από τον Μπενίσκο στο ύψος της περιοχής, σουτ του Αβραμόπουλου με τη μία, εντυπωσιακά σε κόρνερ ο Μπρέλλας.

35′ Ατομική ενέργεια του Κεφαλά, σουτ από πλάγια δεξιά, η μπάλα ψηλά άουτ.

36′ Γέμισμα του Γρηγόρη Αργυρίου, ο Μπενίσκος θα επιχειρήσει την γυριστή κεφαλιά από το ύψος του πέναλτι με τη μπάλα να περνά λίγο άουτ από το οριζόντιο δοκάρι.

56′ Σέντρα του Κεφαλά, σουτ του Συμπεθέρη από καλή θέση η μπάλα ψηλά άουτ.

57′ Πρώτη αλλαγή στον αγώνα, ο Μάτος που επανήλθε στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας, στη θέση του Σαββίδη.

63′ Δύο αλλαγές ταυτόχρονα για τον ΦΑΣ, Πούπης και Παπαδής πέρασαν στη θέση των Ρέτζια και Παπατάνου.

75′ Κίτρινη κάρτα Αβραμόπουλος. Στην ίδια φάση σέντρα του Γρηγόρη Αργυρίου, η κεφαλιά του Μουρίκι θα περάσει άουτ.

76′ Δεύτερη αλλαγή για τους φιλοξενούμενους, ο Λιλολάρι στη θέση του Ντούγκου.

80′ Τελευταία αλλαγή για τον Μαχητή, ο Βλήσαρούλης στη θέση του Μαλάκου.

82′ Τελευταία αλλαγή και για τον ΦΑΣ, ο Μουρίκι στη θέση του Κεφαλά.

90+1′ Παράλληλη σέντρα του Περηφανόπουλου, ο Παπαδής θα πάρει καλύτερη θέση από τον αντίπαλο του αλλά δεν θα επιχειρήσει την προβολή, με τον Μπρέλλα να μπλοκάρει.

90+4′ ΓΚΟΛ! Εξαιρετική κίνηση του Γρηγόρη Αργυρίου από τα αριστερά, σέντρα ακριβείας στο δεύτερο δοκάρι και ο Νικόλτσης με σουτ στην κίνηση θα νικήσει τον Μπρέλλα (1-1). Στους πανηγυρισμούς θα δεχτεί την κίτρινη κάρτα ο Περηφανόπουλος.

Αρχικές συνθέσεις

ΦΑΣ Νάουσα : Σιμψερής, Ρέτζια, Αργυρίου Γ., Πέικος, Παπατάνος, Κεφαλάς, Συμπεθέρης, Αβραμόπουλος, Μπενίσκος, Νικόλτσης, Περηφανόπουλος.

Μαχητής Τερψιθέας : Μπρέλλας, Ντούγκος, Παγκαρλιώτας, Μπουροζίκας, Φλώρος, Παυλόπουλος, Κυριάκος, Μόλας, Σαββίδης, Μαλάκος, Κρεββατάς.

Για το Imathia Sports News, Αργύρης Τσιγγενόπουλος

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected