Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Μακροχώρι – ΑΟ Κύμης 0-2

CIMG6618Χωρίς πολύ μεγάλες αγωνιστικές διαφορές αλλά με τα δύο τέρματα να δίνουν το…βραβείο στον τελικό νικητή, ήταν η συνολική εικόνα του αγώνα του Δημοτικού Γηπέδου Μακροχωρίου ανάμεσα στην τοπική ομάδα και τον ΑΟ Κύμης. Η ομάδα του Λεωνίδα Μπίλη “προδόθηκε” από τα ατομικά κυρίως λάθη και με δύο γκολ στο πρώτο ημίχρονο γνώρισε τη δεύτερη της ήττα στα πρώτα επίσημα παιχνίδια της (προηγήθηκε ο αποκλεισμός στο Κύπελλο από τα Λευκάδια). Από την άλλη πλευρά το συγκρότημα του Βαγγέλη Ντόβολη εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο τις ευκαιρίες που του παρουσιάστηκαν και…απέδρασε με το διπλό από μία δύσκολη έδρα.

Λάθη που στοίχησαν, δύσκολη η επανάκαμψη…

Μπορεί το ξεκίνημα για τους γηπεδούχους να μην προμύνυε την εξέλιξη του αγώνα, αλλά στο ποδόσφαιρο νικά αυτός που βάζει τη μπάλα στα δίχτυα… Αυτό έκανε και ο φιλοξενούμενος ΑΟΚ, ο οποίος με τους Κεμαβόρ και Φαρούκ να εκμεταλλεύονται τα στιγμιαία λάθη και την αδράνεια της άμυνας, έδωσαν τη χαριστική βολή στους γηπεδούχους, οι οποίοι με δύο γκολ παθητικό στη μισή ώρα αγώνα ήταν εκ των πραγμάτων αναγκασμένοι να ρισκάρουν. Το τέρμα πριν την ανάπαυλα, που θα έβαζε το Μακροχώρι στο παιχνίδι δεν ήρθε και οι “κοκκινόμαυροι” πήγαν στα αποδυτήρια με το υπέρ τους σκορ.

Σκληρό παιχνίδι, πολλές διακοπές, ομοβροντία καρτών!

Το δεύτερο μέρος δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας… Από τα 50 λεπτά περίπου που διήρκησε, ο καθαρός χρόνος δεν ξεπέρασε τα 15 ενώ εντυπωσιακός ήταν ο αριθμός των κίτρινων καρτών που βγήκε από το τσεπάκι του διαιτητή της συνάντησης κ. Τσέτιλα! Ο ρέφερι από τη Λάρισα διέκοψε πολλές φορές τη ροή του αγώνα είτε για να κάνει συστάσεις είτε για κάποιον τραυματία παίκτη της Κύμης, με αποτέλεσμα να δούμε ελάχιστες φάσεις στις δύο εστίες και περισσότερη…γκρίνια.

Χαρακτηριστικό το γεγονός πως οι γηπεδούχοι θύμιζαν…νοσοκομείο με τους τραυματισμούς που αντιμετώπιζαν καθώς Βούλγαρης και Καφές έμειναν εκτός αρχικού σχήματος ενώ Γρηγόρης και Αντώνης Ηλιάδης τραυματίστηκαν κατά τη διάρκεια του αγώνα, με τον πρώτο να αντικαθίσταται στο 32ο λεπτό από τον Γιώργο Τζεϊρανίδη, ο οποίος επίσης προερχόταν από πρόβλημα στους προσαγωγούς και ακολουθούσε ειδική θεραπεία.

Λεπτό προς λεπτό

9′ Εκτέλεση κόρνερ του Κεμαβόρ, διώχνουν οι αμυντικοί με τον Αντώνη Ηλιάδη να προλαβαίνει τους αμυντικούς στο σπριντ, ο Κοκκάλας όμως θα κάνει την προβολή αποσωβόντας τον κίνδυνο για την εστία του.

13′ Σέντρα σουτ του Δήμου, ο Φαρούκ θα βάλει ωραία το σώμα του προς τη πορεία της μπάλας, το σουτ όμως που θα επιχειρήσει θα φύγει άουτ.

16′ Εκτέλεση φάουλ του Τάσου Τσακαλίδη, θα διώξουν οι αμυντικοί σε κόρνερ. Στην εκτέλεση ο Σαρηγιαννίδης, η μπάλα παίρνει περίεργη τροχιά προς την εστία, θα διώξουν οι αμυνόμενοι πάνω στον Σαλέπη σουτ με τη μία του τελευταίου άουτ.

29′ ΓΚΟΛ! Λάθος του Χάρη Συμεωνίδη στα πλάγια, ο Κεμαβόρ θα βρεθεί απέναντι στον Σταματέλο και θα πλασάρει εύστοχα ανοίγοντας το σκορ (0-1).

32′ Πρώτη αναγκαστική αλλαγή για το Μακροχώρι, ο Γρηγόρης Ηλιάδης δεν μπορεί να συνεχίσει και τη θέση του παίρνει ο Γιώργος Τζεϊρανίδης, στην πρώτη του επίσημη συμμετοχή.

35′ ΓΚΟΛ! Δεν διώχνουν οι αμυντικοί του Μακροχωρίου, οι φιλοξενούμενοι θα γίνουν κάτοχοι της μπάλας, Κοκκάλας και Φαρούκ θα αλλάξουν γρήγορα τη μπάλα και ο τελευταίος θα νικήσει τον Σταματέλο (0-2).

37′ Εκτέλεση φάουλ του Ελευθεριάδη, κεφαλιά του Σαρηγιαννίδη μπλοκάρει ο Πάππος.

39′ Σέντρα του Αντώνη Ηλιάδη από αριστερά, ο Σαρηγιαννίδης θα μπει στη πορεία της μπάλας αλλά δεν τη βρίσκει όπως θα ήθελε και θα καταλήξει άουτ.

47′ Κίτρινη κάρτα Φαρούκ.

50′ Κίτρινη κάρτα Δήμου.

52′ Παράλληλη πάσα του Ελευθεριάδη στον Σαρηγιαννίδη, σουτ του τελευταίου θα βρει στα σώματα των αμυντικών οι οποίοι θα απομακρύνουν τον κίνδυνο.

56′ Σέντρα του Τσακαλίδη, ο Σαρηγιαννίδης θα σουτάρει στην κίνηση η μπάλα άουτ.

57′ Δεύτερη αλλαγή για το Μακροχώρι, ο Καφές στη θέση του Γεωργίου.

61′ Πρώτη αλλαγή και για τους φιλοξενούμενους, ο Κραβαρίτης στη θέση του Γεωργουδάκη.

63′ Ολοκληρώνει τις αλλαγές του το Μακροχώρι, ο Μάλτος στη θέση του Ποζίδη.

64′ Γέμισμα του Τσακαλίδη με στόχο τον Σαρηγιαννίδη στα αριστερά, σουτ του τελευταίου η μπάλα ψηλά άουτ.

68′ Δεύτερη αλλαγή για τον ΑΟΚ, ο Μήτρου στη θέση του Κεμαβόρ.

70′ Πάσα του Ελευθεριάδη στον Καφέ, τεχνικό σουτ του τελευταίου η μπάλα μόλις άουτ.

71′ Σουτ του Τσακαλίδη από το ύψος της περιοχής, θα διώξουν οι αμυντικοί σε κόρνερ.

72′ Κίτρινη κάρτα Πιέτρα.

74′ Κίτρινη κάρτα Τσιάτσιος.

81′ Ο Πασκούλεφ θα βρεθεί μόνος του απέναντι στον Σταματέλο, το σουτ που θα επιχειρήσει θα περάσει λίγο άουτ.

83′ Κίτρινη κάρτα Μήτρου.

88′ Κίτρινη κάρτα Κραβαρίτης.

89′ Τελευταία αλλαγή για τους φιλοξενούμενους, ο Καρλής στη θέση του Τσιάτσιου.

90+1′ Σέντρα του Τζεϊρανίδη από δεξιά, ο Αντώνης Ηλιάδης θα γίνει αποδέκτης της μπάλας αλλά το σουτ θα φύγει άουτ.

Αρχικές συνθέσεις

Μακροχώρι : Σταματέλος, Ηλιάδης Γ., Ποζίδης, Συμεωνίδης, Σαλέπης, Ελευθεριάδης, Ηλιάδης Α., Πιέτρα, Γεωργίου, Τσακαλίδης Τ., Σαρηγιαννίδης.

ΑΟ Κύμης : Πάππος, Κόκκος, Κοκκάλας, Καρατζάς, Γεωργουδάκης, Τσιάτσιος, Φωτιάς, Δήμου, Κεμαβόρ, Φαρούκ, Πασκούλεφ.

Για το Imathia Sports News, Ειρήνη Σωτηρίου

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected