Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Νίκος Πιπινίκας : “Δεν έχουμε περιθώρια πλέον για γκέλες…”

PIPINIKAS2_610x400Μήνυμα ανάκαμψης στέλνει μέσω της mikriliga.com ο επιθετικός της Κοζάνης, Νίκος Πιπινίκας, μετά τις αποτυχίες με Θεσπρωτό και Κάστορα και ενόψει της εξόδου στην Πρέβεζα.

Να διασκεδάσει τις εντυπώσεις της κακής εκκίνησης (ήττα από Θεσπρωτό εκτός, ισοπαλία με Κάστορα εντός) καλείται η φιλόδοξη Κοζάνη, για να μη βλέπει με… κιάλια το γκρουπ της κορυφής. Χαρακτηριστικά είναι τα λόγια του 25χρονου επιθετικού των ερυθρόλευκων, Νίκου Πιπινίκα, που πέρυσι είχε πετύχει 15 γκολ με τη φανέλα της Νάουσας, από την οποία αποκτήθηκε το καλοκαίρι:

«Η αλήθεια είναι ότι χάθηκαν από νωρίς 5 βαθμοί και δεν έχουμε περιθώρια τώρα για «γκέλες». Θέλουμε να κάνουμε νέα αρχή, σκεφτόμαστε μόνο το τρίποντο στην Πρέβεζα, τίποτα άλλο. Μείναμε πίσω βαθμολογικά και δεν πρέπει να χαθεί πρόωρα το τρένο του πρωταθλήματος. Δεν υποτιμήσαμε ούτε τον Κάστορα, ούτε τον Θεσπρωτό, έχουμε καλή ομάδα και θα φανεί στη διάρκεια. Κάναμε νωρίς την… κοιλιά, αλλά υπάρχει δρόμος».

Για να συνεχίσει ο Πιπινίκας: «Πολλοί ήδη έστεψαν πρωταθλήτρια τη Λάρισα, αλλά δε θα το… αφήσουμε έτσι. Θα το παλέψουμε, στόχος παραμένει ο πρωταθλητισμός για εμάς, δεν άλλαξε κάτι. Πρέπει να αντιδράσουμε τώρα θετικά εμείς, να αρχίσει η αντεπίθεση και σίγουρα και άλλες ομάδες θα έχουν απώλειες. Επίσης, θα ήθελα να ζητήσω από τον κόσμο να μείνει… ζεστός, τον χρειαζόμαστε στα δύσκολα και να μην μας γυρίσει την πλάτη».

Στα αγωνιστικά, για τον κυριακάτικο αγώνα στην Ήπειρο δεν υπάρχουν ιδιαίτερα προβλήματα για τον Γιάννη Παρασκευά, που περιμένει από τους παίκτες του να ξεπεράσουν και τα… βαρίδια από την πίεση των πρόσφατων αποτυχιών.

*mikriliga.com

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected