Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Άρης Παλαιού Σκυλιτσίου – Εθνικός Κλειδιού 1-0

DSC_7662Μόνο…στείρο θα μπορούσε να χαρακτηρίσει κανείς το σκορ στο σημερινό παιχνίδι, ανάμεσα στον Άρη Παλαιού Σκυλιτσίου και τον Εθνικό Κλειδιού, στα πλαίσα της 5ης αγωνιστικής στην Α1 Ερασιτεχνική. Οι δύο ομάδες έχασαν ευκαιρίες για μεγαλύτερο σκορ, ενώ οι φιλοξενούμενοι δεν κατάφεραν σε τρεις-τέσσερις περιπτώσεις στο τέλος να πετύχουν την ισοφάριση.

Η νίκη για τους γηπεδούχους εκ των πραγμάτων πολύτιμη, που τους δίνει…ανάσα ενόψει της δύσκολης συνέχειας καθώς με το υπάρχον σύστημα υποβιβασμού, κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει από νωρίς πόσες θα είναι οι θέσεις που οδηγούν στην Α2 Ερασιτεχνική, κάτι που προκύπτει υπό προϋποθέσεις (πέραν των τριών + την ΑΕ Αλεξάνδρειας που είναι δεδομένες).

Οι γηπεδούχοι αντιμετώπισαν στο πρώτο μέρος δύο τραυματισμούς που τους ανάγκασαν να προχωρήσουν σε αλλαγές, καθώς Γρηγόρης Μωραϊτης μόλις στο 10′ και Παναγιώτης Πολυζόπουλος στο 29′ έδωσαν τις θέσεις τους σε Γιάννη Νούσιο και Χρήστο Τσίπη αντίστοιχα, γεγονός που ανάγκασε τον παίκτη – προπονητή των “κιτρινόμαυρων” να αλλάξει τα σχέδια του. Στο διάστημα αυτό το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο, οι διακοπές πολλές στο παιχνίδι και οι φάσεις που καταγράψαμε λίγες και χωρίς την κλασική. Στην επανάληψη, οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο δυνατά στον αγωνιστικό χώρο, πίεσαν τα αντίπαλα καρέ και σε μία εξαιρετική κάθετη πάσα του Πετικόπουλου και ολιγωρία της άμυνας, ο Τσίπης θα γίνει αποδέκτης της μπάλας και με ωραίο πλασέ θα νικήσει τον Δελφάκη, ανοίγοντας το σκορ μέσα σε αποθέωση από τους συμπαίκτες του.

Με μισή ώρα πλέον να απομένει, οι παίκτες του Θοδωρή Τέγου ήταν εκ των πραγμάτων αναγκασμένοι να βγουν μπροστά για την ισοφάριση, ενώ ο προπονητής των “κυανολεύκων” πέρασε στον αγώνα και τους Γερακιώτη και Αντώνη Καλυβιώτη, ρισκάροντας ακόμη περισσότερο προς αυτή την κατεύθυνση. Οι φιλοξενούμενοι είχαν τέσσερις πολύ καλές ευκαιρίες με τους Κιρκιλιανίδη, Φιρινίδη, Τίμο Καϊμακαμίδη και Περηφανόπουλο που δεν κατάφεραν να στείλουν τη μπάλα στα δίχτυα του Μυλωνά.

Το τελικό σφύριγμα του διαιτητή βρήκε τους γηπεδούχους να γίνονται ένα…κουβάρι στους πανηγυρισμούς και τους φιλοξενούμενους να τα έχουν με την ατυχία τους, που για ένα ακόμη παιχνίδι δημιούργησαν φάσεις αλλά δεν κατάφεραν να τις μετουσιώσουν σε γκολ.

Διαιτητής της συνάντησης ο κ. Βρέσκας, με βοηθούς τους κ.κ. Αργυρίου και Χρυσάνη.

Συνθέσεις

Άρης Παλαιού Σκυλιτσίου : Μυλωνάς, Κουτσιάδης, Πατρίκας, Μωραϊτης Δ., Δαρδακούλης, Πολυζόπουλος (29′ λ.τ. Τσίπης Χ.Α), Πετικόπουλος, Μωραϊτης Γ. (10′ λ.τ. Νούσιος), Ανδρέου (85′ Μουρτζίλας), Παπαδόπουλος Κ., Ψαλίδας.

Εθνικός Κλειδιού : Λεφάκης, Καλυβιώτης Δ., Βαρδαλής (85′ Γερακιώτης), Παρασχόπουλος, Περηφανόπουλος, Κακατάτσιος, Κεχαγιάς (65′ Μιχαηλίδης), Καϊμακαμίδης Τιμ., Φιρινίδης, Κιρκιλιανίδης, Καϊμακαμίδης Τασ. (74′ Καλυβιώτης Α.)

Για το Imathia Sports News, Δημήτρης Μπαλτζής

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected