Γ Εθνική / Τοπικά

Αχιλλέας Νεοκαισάρειας – ΦΑΣ Νάουσα 1-1

PA062443Δεύτερη συνεχόμενη ισοπαλία για τον ΦΑΣ Νάουσα, αυτή τη φορά εκτός έδρας με αντίπαλο τον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας. Η ομάδα του Βασίλη Αργυρίου πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση και παρά την ψυχρολουσία του απίστευτου αυτογκόλ στο 2ο μόλις λεπτό (ο Συμπεθέρης γύρισε τη μπάλα στον Σιμψερή αλλά ο τελευταίος δεν υπολόγισε σωστά και η μπάλα πέρασε κάτω από το πόδι του) είχε τον έλεγχο του αγώνα στο μεγαλύτερο διάστημα, αν και κινδύνεψε σε αρκετές περιπτώσεις κυρίως λόγω των κακών τοποθετήσεων αλλά και της δεδομένης ποιότητας των παικτών του Απόστολου Στύλου.

Το Imathia Sports News βρέθηκε από νωρίς στο όμορφο γήπεδο της Νεοκαισάρειας, που πλέον μπαίνει στο τελικό στάδιο των ετοιμασιών καθώς ήδη δόθηκε η άδεια για την λυόμενη εξέδρα που θα τοποθετηθεί στη μία πλευρά του γηπέδου. Οι ιθύνοντες της ομάδας έκλεισαν με ψηλές λαμαρίνες την περίμετρο και η είσοδος των φιλάθλων γίνεται από τη βόρεια πλευρά όπου υπάρχει και το κυλικείο που εξυπηρετεί τους φιλάθλους.

Η φιλοξενία των ανθρώπων του Αχιλλέα εξαιρετική για ακόμη μία φορά, ενώ για όσους γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα από την περιοχή, θα ξέρουν πως η διοίκηση και όλοι όσοι ασχολούνται με τον σύλλογο, είναι πραγματικά παθιασμένοι με αυτό που κάνουν και τους αξίζουν συγχαρητήρια.

Η εικόνα του αγώνα

Το γρήγορο γκολ και μάλιστα με τον τρόπο που προήλθε όπως περιγράψαμε, αποτέλεσε καίριο πλήγμα για τους φιλοξενούμενους. Ο Αχιλλέας ξεκινούσε πλέον το παιχνίδι με ένα γκολ αβαντάζ και δεδομένου της ποιότητας των παικτών της, αυτό αποτελούσε εκ των πραγμάτων πολύ σημαντικό πλεονέκτημα για τη συνέχεια. Παρόλα αυτά, οι φιλοξενούμενοι αντέδρασαν θετικά, πίεσαν ψηλά, είχαν πολλές δυνάμεις και έδειξαν πως θα μπορούσαν πριν την ανάπαυλα να φέρουν το ματς στα ίσια.  Εντούτοις, οι φιλοξενούμενοι είχαν την μεγάλη ευκαιρία σ’ αυτό το διάστημα με τον πρώην παίκτη του ΦΑΣ, Δημήτρη Παυλίδη.

Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πιο επιθετικά και στην πρώτη τους ευκαιρία κατάφεραν να ισοφαρίσουν, δίνοντας νέο ενδιαφέρον στη συνέχεια της αναμέτρησης. Το παιχνίδι πλέον απέκτησε μία άγρια ομορφιά, η μπάλα πήγαινε πάνω-κάτω και ήταν φανερό πως όποιος είχε καθαρό μυαλό, θα έπαιρνε το παιχνίδι. Οι γηπεδούχοι διαμαρτύρονται έντονα για την διαιτησία της αναμέτρησης, καθώς όπως υποστηρίζουν στο πρώτο μέρος υπήρξε χέρι αμυντικού της Νάουσας σε σέντρα από δεξιά και στην επανάληψη ο βοηθός υπέδειξε off-side σε μία φαση στην οποία ο Νάκας πρόλαβε τον Σιμψερή και σκόραρε για το 2-1.

Ο ΦΑΣ συνέχισε να πιέζει, ενώ είναι χαρακτηριστικό πως είχε αστείρευτες δυνάμεις μέχρι το τελευταίο λεπτό δείγμα της πολύ καλής προετοιμασίας αλλά και των τεχνικών χαρακτηριστικών των παικτών που απαρτίζουν το ρόστερ.

Λεπτό προς λεπτό

2′ ΓΚΟΛ! Μία φάση βγαλμένη από τα…bloopers του youtube! Ο Συμπεθέρης σε θέση μπακ και ενώ θα πιεστεί από τον αντίπαλο του, θα γυρίσει συρτά στον Σιμψερή, ο οποίος δεν θα κάνει σωστό υπολογισμό και η μπάλα θα περάσει κάτω από τα πόδια του και θα καταλήξει στα δίχτυα (1-0).

16′ Σουτ του Κλιάνη από το ύψος του πέναλτι, η μπάλα θα βρει στην πλάτη του Πέικου και στην επαναφορά ο Παμλίδης θα σουτάρει άουτ.

24′ Ψιλοκρεμαστό σουτ του Κλιάνη έξω από την περιοχή, η μπάλα στην πάνω πλευρά των διχτύων.

26′ Μεγάλη ευκαιρία για τον Αχιλλέα! Πολύ ωραία κίνηση του Παυλίδη από δεξιά, δυνατό σουτ και η μπάλα θα βρει το οριζόντιο δοκάρι του Σιμψερή.

32′ Κίτρινη κάρτα Πέικος.

38′ Κίτρινη κάρτα Αβραμόπουλος.

39′ Κίτρινη κάρτα Δερμίσης.

40′ Εκτέλεση φάουλ του Γρηγόρη Αργυρίου, η μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του πρώην παίκτη του Αχιλλέα Νεοκάστου, Γιάννη Σακελλαρίδη.

47′ ΓΚΟΛ! Εκτέλεση κόρνερ του Αργυρίου από δεξιά, ο Μουσικάκης θα πηδήξει ανενόχλητος από το ύψος της μικρής περιοχής και με κεφαλιά θα ισοφαρίσει (1-1).

68′ Πολύ ωραίο σουτ του Παυλίδη από τη γωνία της μεγάλης περιοχής, εντυπωσιακή απόκρουση του Σιμψερή.

80′ Πολύ μεγάλη ευκαιρία των γηπεδούχων. Ο Κλιάνης θα πάρει τη μπάλα στα δεξιά, θα επιχειρήσει το διαγώνιο σουτ, ο Σιψερής θα αποκρούσει ενστικτωδώς και στο ριμπάουντ ο Ευαγγελόπουλος θα στείλει εξ επαφής τη μπάλα στο κάθετο δοκάρι.

81′ Κίτρινη κάρτα Μπαγγέας.

85′ Σέντρα του Αργυρίου, κεφαλιά του Μπενίσκου από το ύψος του πέναλτι η μπάλα αφού βρει σε αμυντικό θα περάσει κόρνερ.

Συνθέσεις

Αχιλλέας Νεοκαισάρειας : Σακελλαρίδης, Γελαδάρης, Δερμίσης, Δημητρίου, Τασίδης, Παυλίδης, Τσαγκαράκης, Τρικαλόπουλος, Κλιάνης (87′ Κωτσιαρίδης), Νάκας (72′ Ευαγγελόπουλος), Παμλίδης (57′ Μπαγγέας).

ΦΑΣ Νάουσα : Σιμψερής, Ρέτζια (62′ Παπατάνος), Αργυρίου, Πέϊκος, Μουσικάκης, Κεφαλάς (86′ Βλαχοδήμος Α.), Συμπεθέρης, Αβραμόπουλος, Μπενίσκος, Νικόλτσης, Περηφανόπουλος.

Για το Imathia Sports News, Αργύρης Τσιγγενόπουλος

 

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected