Κατηγορίες
Football League

Ηρακλής – Εθνικός Γαζώρου (2-0) Για 90′ ο Κουκόλης

b8b3583271334181c553e4e04e5d7baa_LΜε δύο… ροπαλιές, στην αρχή και το τέλος του αγώνα, ο Ηρακλής έκαμψε την αντίσταση του Εθνικού Γαζώρου και πήρε το πρώτο «τρίποντο» της χρονιάς.

Οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι με το… καλημέρα, καθώς στο 5’ ο Ματσούκας έκανε τη σέντρα και ο Τζούριτς τράβηξε τον Ζαχόρα μέσα στην περιοχή. Το πέναλτι καταλογίστηκε και ο παθών το εκτέλεσε εύστοχα για το 1-0. Ακολούθησε ένα δεκάλεπτο πίεσης του Ηρακλή, αλλά στη συνέχεια ο Εθνικός Γαζώρου ισορρόπησε και στο τελευταίο δεκάλεπτο είχε δύο ευκαιρίες να σκοράρει.

Το παιχνίδι κέντρου συνεχίστηκε και στο δεύτερο ημίχρονο, με τον Ηρακλή να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων. Αρκετά μαρκαρίσματα, λίγες φάσεις, αλλά οι γηπεδούχοι δεν είχαν πει την τελευταία τους λέξη. Στο 87’ ο Λίμα με ψηλοκρεμαστή σέντρα βρήκε τον Σιατραβάνη κι εκείνος μπήκε στην περιοχή και με πλασέ νίκησε τον Μέλκα, γράφοντας το τελικό 2-0.

Ηρακλής : Κηπουρός, Μπουκουβάλας, Λίμα, Σαββίδης, Ματσούκας (77’ Τσιλιανίδης), Μπάμπα, Γιάρολιμ (66’ Πουρτουλίδης), Ζάχορα, Μπριλάκης, Κοντοδήμος, Ονουάτσι (64’ Σιατραβάνης)

Εθνικός Γαζώρου : Μέλκας, Νύρλος (62’ Παπαδόπουλος), Κουκόλης, Δέντσας, Τζούριτς (20’ Κοσμίδης), Χατζηδημητρίου, Παναγιωτίδης, Σκέριαντς, Σκέρντιτς, Ναστέφσκι, Γαϊδαρτζής (46’ Κωνσταντινίδης)

*onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected