K20 - K17 - K15

Ολυμπιακός Κ20 – Βέροια Κ20 1-0

bc1a63b4bb0e9e5585b09c7cb5e8f72c_LΜία ακόμη πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησε η Βέροια Κ20, με αντίπαλο τον πρωταθλητή Ολυμπιακό στις Αθλητικές Εγκαταστάσεις του Ρέντη. Η ομάδα που κοουτσάρισε ο Δημήτρης Χριστοφορίδης (ο Στέφανος Γαϊτάνος βρισκόταν στο ξενοδοχείο με την αποστολή της ανδρικής ομάδας) κοίταξε στα μάτια τον αντίπαλο και με εξαιρετική αμυντική λειτουργία απέδειξε πως και φέτος γίνεται πολύ καλή δουλειά στα τμήματα υποδομής της “Βασίλισσας”.

Στο πρώτο μέρος οι γηπεδούχοι απείλησαν ελάχιστα και κυρίως με πλαγιοκοπήσεις, που δεν απέφεραν δύσκολες καταστάσεις στα καρέ του Βασιλειάδη, εκτός της φάσης του 34′ στην οποία ο Βέργος από πολύ καλή θέση βρήκε την εξωτερική πλευρά του δοκαριού. Το 0-0, αποτέλεσμα της αμυντικής τακτικής της “Βασίλισσας”, ήταν το σκορ ημιχρόνου και στην επανάληψη το γρήγορο γκολ του Γκίνο στο 54′ λειτούργησε θετικά για του πρωταθλητές, με τους φιλοξενούμενους να αναγκάζονται πλέον να αναζητήσουν την ισοφάριση. Στο 83′ ακυρώθηκε τέρμα του Ντόγου, με τους ανθρώπους της Βέροιας να υποστηρίζουν πως ήταν κανονικό ενώ αμέσως μετά το τελικό σφύριγμα της λήξης οι φίλαθλοι που βρέθηκαν στο γήπεδο του Ρέντη έδωσαν συγχαρητήρια στην φιλοξενούμενη ομάδα, αναγνωρίζοντας την προσπάθεια τους.

Με τους πρωταθλητές αγωνίστηκε μετά από καιρό ο Ημαθιώτης αμυντικός Αργύρης Τούφας, ο οποίος είχε καλή απόδοση.

Συνθέσεις

Ολυμπιακός Κ20 : Στρέζος, Νασιακόπουλος, Σωτηράκος, Βούρος, Τούφας, Παπασάββας, Γιάνκοβιτς, Σάλιακας (70’ Σιώπης), Γκίνο, Βέργος (63’ Ιγνατίδης), Γαρεφαλάκης (85’ Λάτσι).

Βέροια Κ20 : Βασιλειάδης, Κατσούλης, Ουνγιαλίδης, Σιμηχανίδης, Σαρακατσιάνος (80′ Γιαννόπουλος), Ρογγότης, Τάνης (68′ Παπαδόπουλος), Παπαγεωργίου, Στασινόπουλος, Ντόγος, Μελικιώτης (55′ Πέτκος)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected