Κατηγορίες
K20 - K17 - K15

ΠΑΟΚ Κ17 – Βέροια Κ17 4-0

μπαλα4Μέχρι το 45+1′ κατάφερε η Βέροια Κ17 να κρατήσει το μηδέν, όταν και δέχτηκε το πρώτο τέρμα από τον Κάκο. Η ομάδα που κοουτσάρισε ο Γιάννης Καψαλιάρης (ο Δημήτρης Χριστοφορίδης βρέθηκε με την Κ20 στην Αθήνα) ηττήθηκε φυσιολογικά από τον πρωταθλητή ΠΑΟΚ, σε μία ήττα εντός προγράμματος. Ο “δικέφαλος” είχε τρία δοκάρια στο πρώτο μέρος (10′ και 24′ Συράκος, 12′ Δοδοντσάκης), πίεσε ασφυκτικά τη “Βασίλισσα”, που έστω και με τη βοήθεια της τύχης, κράτησε το μηδέν μέχρι τις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους.

Στην επανάληψη το παιχνίδι “άνοιξε”, οι δύο ομάδες έπαιξαν ελεύθερα και με τα τέρματα των Κώστα στο 50′ και Συράκου στο 76΄και στο 81΄το σκορ έφτασε στο τελικό 4-0.

Συνθέσεις

ΠΑΟΚ Κ17 : Δεληγιάννης, Γιαννακόπουλος, Δοδοντσάκης (51′ Παπανικολάου), Ξεπαπαδέας, Καρολίδης, Παναγιωτίδης, Χατζηδίμπας (73′ Παναγιωτίδης), Πούφλης (70′ Κουτούσης), Κάκος (64′ Αργυρίου), Κώστας (77′ Καπρέτσος), Συράκος.

Βέροια Κ17 : Μαρκούσης, Σιμόνι, Μπουρδάνος, Στράντζαλης, Δερμιτζάκης, Μαγγίζης, Παπακωνσταντίνου, Χατζηπαρασίδης, Τέας, Καψάλης, Κουτρουλιάς. Αγωνίστηκαν και οι Δημητριάδης, Πιστόλας, Αναστασιάδης, Χαραλαμπίδης, Πίκος.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected