Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Άτλας Ζερβοχωρίου – Φίλιππος Μελίκης 3-1

Συνεχίζει να εκπλήσει ο φετινός Άτλας Ζερβοχωρίου! Η ομάδα του Κώστα Κατσώνη επικράτησε και επί του Φίλιππου Μελίκης με 3-1 και “στρογγυλοκάθησε” στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας. Παρά τις δύο αναγκαστικές αλλαγές στο πρώτο μέρος, όταν ο Αντώνης Τζήμος και ο τερματοφύλακας Παπαδόπουλος τραυματίστηκαν στη μισή ώρα παιχνίδια, εντούτοις βρήκαν τα ψυχικά αποθέματα και πήραν μία πολύ σημαντική νίκη ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

Στο γήπεδο βρέθηκαν 300 περίπου φίλοι και των δύο ομάδων, που χάρηκαν ένα εντυπωσιακό παιχνίδι με πολλές φάσεις στις δύο εστίες και τέσσερα τέρματα. Η νίκη των γηπεδούχων αποκτά μεγαλύτερη σημασία απ’ το γεγονός πως ο Φίλιππος Μελίκης πραγματοποίησε μία από τις καλύτερες του εμφανίσεις τη φετινή χρονιά! Είχε πολλές ευκαιρίες, πίεσε πολύ τους γηπεδούχους στο δεύτερο μέρος, παρόλα αυτά δεν κατάφερε να πετύχει την ισοφάριση στο διάστημα αυτό ενώ δέχτηκε τη χαριστική…βολή στο 90′ από τον Διαμαντίδη, που “σφράγισε” τη μεγάλη νίκη των γηπεδούχων.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς για τους γηπεδούχους καθώς μόλις στο 4′ ο Νίκος Αλμαλιώτης βρέθηκε στο κατάλληλο σημείο μετά από διαδοχικά λάθη των αμυντικών του Φίλιππου αλλά και το…πείσμα του Ντέλλα. Η ομάδα του Κώστα Παυλόπουλου ήταν πλέον αναγκασμένη να βγει στην επίθεση, πίεσε στα επόμενα λεπτά και θα έχει δοκάρι με τον Πέτγαζλη στο 11′. Στο 30′ και στο 34′ οι γηπεδούχοι προχώρησαν σε δύο αναγκαστικές αλλαγές καθώς τραυματίστηκαν οι Τζήμος και ο τερματοφύλακας Παπαδόπουλος, που σε μία ανύποπτη φάση έπιασε το πόδι του ζητώντας άμεσα αλλαγή.

Οι “ερυθρόλευκοι” συνέχισαν να πιέζουν, είχαν μία πολύ καλή ευκαιρία με τον Παναγιώτη Παπαδόπουλο εντούτοις το γκολ θα έρθει από τους γηπεδούχους και μάλιστα στο πιο κρίσιμο σημείο του αγώνα, ένα λεπτό πριν την ανάπαυλα.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με την απόλυτη υπεροχή των φιλοξενούμενων, οι οποίοι πήραν τα ηνία του αγώνα και απείλησαν αρκετές φορές την εστία του Χατζηαθανασίου. Κατάφεραν μάλιστα να μειώσουν με εξαιρετικό σε εκτέλεση γκολ του Τεγούση στο 51′, δίνοντας νέο ενδιαφέρον στην αναμέτρηση. Το παιχνίδι απέκτησε μία “άγρια” ομορφιά, η μπάλα πήγαινε πάνω-κάτω και οι ευκαιρίες διαδέχονταν ή μία την άλλη. Τα τελευταία δέκα λεπτά ήταν δραματικά, με τον Μπιτόπουλο να χάνει μία μεγάλη ευκαρία στο 82′, όμως ο Άτλας είχε και πάλι την…απάντηση καθώς στο 90′ ο Διαμαντίδης θα δώσει τη χαριστική βολή στους φιλοξενούμενους, “κλειδώνοντας” τη μεγάλη νίκη για τους νεοφώτιστους.

Διαιτητής της συνάντησης ο κ.Καραντώνης, με βοηθούς τους κ.κ. Κελεσίδη και Λαζάρου.

Συνθέσεις

Άτλας Ζερβοχωρίου : Παπαδόπουλος (34′ λ.τ. Χατζηαθανασίου), Καραβασίλης Α., Παπαδόπουλος, Φωτιάδης, Καραβασίλης Θ., Ισλαμίδης, Ντέλλας, Τζίμος (30′ λ.τ. Κοτσαγκόγκος), Αλμαλιώτης Ν., Αλμαλιώτης Τ., Ξανθόπουλος (72′ Πρόιος).

Φίλιππος Μελίκης : Ιωακειμίδης, Χαραλαμπίδης, Ζέρης, Καραγκιζόπουλος, Τάτσης, Μπούφι, Τενεκετζή, Παπαδόπουλος (80′ Τσάκαλος), Τεγούσης (86′ Περπερίδης), Πέτγαζλης, Κακαγιάννης (70′ Μπιτόπουλος)

Για το Imathia Sports News, Γιώργος Μανουράς – Δημήτρης Μπαλτζής

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected