Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Αχιλλέας Νάουσας – Άρης Παλαιού Σκυλιτσίου 4-0

DSC08926 copyΕπέστρεψε στις νίκες ο Αχιλλέας Νάουσας και διατηρήθηκε στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας μαζί με τους Άτλα Ζερβοχωρίου και ΑΕ Καψόχωρας. Η ομάδα του Βασίλη Κουρογεωργάκη επικράτησε σχετικά εύκολα του Άρη Παλαιού Σκυλιτσίου με το ευρύ 4-0, με τους “κιτρινόμαυρους” να αγωνίζονται για 70 λεπτά με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Πετικόπουλου, στη φάση όπου ο διαιτητής της αναμέτρησης έδειξε την άσπρη βούλα σε ανατροπή του Παραστατίδη.

Ο ίδιος παίκτης ήταν ο εκτελεστής, ανοίγοντας το σκορ για την ομάδα του που πλέον είχε το ψυχολογικό και αριθμητικό αβαντάζ για τη συνέχεια. Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να πάρουν μέτρα στον αγωνιστικό χώρο, χωρίς να βρουν τις κατάλληλες προϋποθέσεις να βρεθούν στα καρέ του Ηλιάδη, ενώ οι γηπεδούχοι συνέχισαν να είναι απειλητικοί μέχρι την ανάπαυλα.

Στο δεύτερο μέρος η αλλαγή του Ντάτση στη θέση του Καραλιόπουλου έδωσε πνοή στους γηπεδούχους, οι οποίοι “καθάρισαν” το ματς στη συνέχεια. Στο 55′ ο νεοαποκτηθείς παίκτης από τα Λευκάδια θα πετύχει το 2-0, ο οποίος παρά την αρχική απόκρουση του πολύ καλού Μυλωνά, κατάφερε με δεύτερη προσπάθεια να νικήσει τον έμπειρο τερματοφύλακα του Άρη.

Το γκολ αυτό ουσιαστικά “κλείδωσε” το αποτέλεσμα για του γηπεδούχους, οι οποίοι κατάφεραν να πετύχουν άλλα δύο τέρματα με τον Χάρη Παραστατίδη, στο 81′ αρχικά με ριμπάουντ μετά το πέναλτι και την εντυπωσιακή απόκρουση του Μυλωνά και στο 90′ όπου και διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Διαιτητής της συνάντησης ο κ. Μπουκουβάλας, με βοηθούς τους κ.κ. Καραγκιζόπουλο και Νατσούρα.

Συνθέσεις

Αχιλλέας Νάουσας : Ηλιάδης, Γιάτσιος, Τσιάκος, Ορδουλίδης (66′ Σύγγας), Παπαπέσιος, Θεοδοσιάδης, Καραλιόπουλος (46′ Ντάτσης), Παραστατίδης, Κακούδης, Τουμαράς, Τσάλμας (73′ Σακελλάρης).

Άρης Παλαιού Σκυλιτσίου : Μυλωνάς, Πατρίκας Γ., Πετικόπουλος, Ανδρέου (Τσίπης Χ.Σ.), Κουτσιάδης, Παπαδόπουλος Κ., Νούσιος, Ψαλίδας, Μωραϊτης Δ. (Μουρτζίλας Σ.), Τσίπης Χ.Α. (Μουρτζίλας Δ.), Δαρδακούλης.

φωτ. από το www.anthemia-blogspot.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected