Α ΕΠΣ Ημαθίας

Ατρόμητος Διαβατού – Εθνικός Κλειδιού 1-1

DSCN7254Ένα πολύ επεισοδιακό παιχνίδι, με πολλές σκληρές μονομαχίες και σκηνές…απείρου κάλλους στο ημίχρονο παρακολουθήσαμε στο γήπεδο του Διαβατού. Ο Ατρόμητος δεν κατάφερε να κάμψει την αντίσταση του μαχητικού Εθνικού Κλειδιού, με τους γηπεδούχους να διαμαρτύρονται έντονα για τη διαιτησία του διαιτητικού τρίου, οι οποίοι στο ημίχρονο ζήτησαν την συνδρομή της αστυνομίας για να συνεχίσουν το παιχνίδι!

Παρά την πολύ καλή εικόνα του Ατρόμητου στα τελευταία παιχνίδια, ο κόσμος της ομάδας δεν έδωσε το παρόν στο γήπεδο. Ωστόσο, οι περίπου 70 θεατές που παρακολούθησαν την αναμέτρηση είδαν τις δύο ομάδες να αγωνίζονται πολύ δυνατά, με πολλές διακοπές της ροής του αγώνα με τον διαιτητή να σταματά συνεχώς τον αγώνα είτε για να δώσει μία παράβαση είτε να κάνει παρατηρήσεις.

Στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης, οι γηπεδούχοι έδειξαν τις προθέσεις τους, ζήτησαν από νωρίς το γκολ και με κινητήριο μοχλό τον Μάκη Σπανό και τα εξαιρετικά του στημένα απείλησαν δύο φορές την εστία του Λεφάκη με τους Ποζιάδη και Ευτυριάδη. Ωστόσο, αυτός που κατάφερε να προηγηθεί ήταν ο Εθνικός, όταν ο Κιρκιλιανίδης εκτέλεσε φάουλ, ο Κακατάτσιος βρέθηκε στην πορεία της μπάλας και με πλασέ θα νικήσει τον Μουχτάρη ανοίγοντας το σκορ για την ομάδα του. Στη φάση αυτή οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν στον διαιτητή κ. Μαρόπουλο υποστηρίζοντας πως δεν υπήρξε φάουλ.

Με τη λήξη του ημιχρόνου ακολούθησε πανδαιμόνιο… Ο διαιτητής απέβαλε τον πρόεδρο του Ατρόμητου κ. Κώστα Μουρατίδη και στη συνέχεια ακολούθησε ένας πανικός, με το διαιτητικό τρίο να κλείνεται στα αποδυτήρια και να καλεί τις αστυνομικές δυνάμεις για να συνεχίσει το παιχνίδι! Η αστυνομία κατέφθασε λίγα λεπτά μετά και με 9λεπτη καθυστέρηση ξεκίνησε το δεύτερο μέρος.

Το δεύτερο 45λεπτο οι γηπεδούχοι πήραν τα ηνία του παιχνιδιού, πίεσαν τους αντιπάλους τους και δημιούργησαν αρκετές προϋποθέσεις στα καρέ του Δελφάκη. Ο Εθνικός εντούτοις ήταν πολύ απειλητικός στις αντεπιθέσεις και μάλιστα είχε ένα πολύ καλό τετ-α-τετ του Κιρκιλιανίδη στο 69′ να “κλειδώσει” τη νίκη. Δύο λεπτά μετά όμως ο Ατρόμητος πέτυχε την ισοφάριση με τον Ευτυριάδη, μετά την πάσα του Ασλάνογλου.

Στο 82′ ο Εθνικός έμεινε με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Δημήτρη Καλυβιώτη και παρά τις προσπάθειες των γηπεδούχων στα υπόλοιπα λεπτά, το τελικό σφύριγμα του διαιτητή βρήκε τις δύο ομάδες να μοιράζονται τους βαθμούς, ένα αποτέλεσμα που δεν βολεύει κανέναν.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Μαρόπουλος, με βοηθούς τους κ.κ. Γιαγιτζόγλου και Λιόλιο.

Συνθέσεις

Ατρόμητος Διαβατού : Μουχτάρης, Συμεωνίδης (53΄Παγγούρας), Μαυρίδης, Τζίμος, Ηλιάδης, Σπυριδωνίδης, Ασλάνογλου, Λιλιόπουλος, Ποζιάδης, Σπανός, Ευτυριάδης (79′ Καλούδης).

Εθνικός Κλειδιού : Λεφάκης, Καλυβιώτης Δ., Βαρδαλής, Χαϊκάλης, Περηφανόπουλος, Καλυβιώτης Α., Κεχαγιάς (90′ Δούλιας), Καϊμακαμίδης Τιμ., Φιρινίδης (63′ Ποιμενίδης), Κιρκιλιανίδης, Κακατάτσιος (32′ λ.τ. Καϊμακαμίδης Τασ).

Για το Imathia Sports News, Ειρήνη Σωτηρίου

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected