Γενικά

Κύπελλο Γ’ Εθνικής – Το πανόραμα των σημερινών αναμετρήσεων

γ εθνικη 21ος όμιλος

Ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις περιλαμβάνει η 2η αγωνιστική της πρώτης φάσης του Κυπέλλου Γ’ Εθνικής στον 1ο όμιλο. Ο Ορφέας Ελευθερούπολης υποδέχεται τον ΠΑΟ Κοσμίου, ενώ ο Διγενής Λακκώματος καλείται να περάσει το εμπόδιο της Δόξας Πετρούσας, για να περάσει στην επόμενη φάση. Ο Άρης Ακροποτάμου κοντράρεται με τον Κιλκισιακό, ενώ ο Εθνικός Σιδηροκάστρου φιλοξενεί τον Αγροτικό Αστέρα.

Ορφέας Ελευθερούπολης – ΠΑΟ Κοσμίου
Διγενής Λακκώματος – Δόξα Πετρούσας
Αρης Ακροποτάμου – Κιλκισιακός
Εθνικός Σιδηροκάστρου – Αγροτικός Αστέρας

2ος όμιλος

Εκτός έδρας θα ψάξει η ΑΕΛ την πρόκριση στη συνέχεια του Κυπέλλου Γ’ Εθνικής, καθώς αντιμετωπίζει τη Δόξα Πενταλόφου. Ενδιαφέρουσα αναμένεται η κόντρα του Καμπανιακού με την Καστοριά, ενώ ο Εθνικός Φιλιππιάδας υποδέχεται τον Οικονόμο Τσαριτσάνης. Τέλος, στο Κορδελιό, Οδυσσέας και Κοζάνη ψάχνουν το εισιτήριο για την 3η αγωνιστική του θεσμού.

Οδυσσέας Κορδελιού – Κοζάνη
Εθνικός Φιλιππιάδας – Οικονόμος Τσαριτσάνης
Καμπανιακός – Καστοριά
Δόξα Πενταλόφου – ΑΕΛ

3ος όμιλος

Αμφίρροπα παιχνίδια περιλαμβάνει η 2η αγωνιστική του 3ου ομίλου στο Κύπελλο Γ’ Εθνικής. Τα Τρίκαλα υποδέχονται τη Χαλκίδα, ενώ ο Αχιλλέας Νεοκαισάρειας ψάχνει την πρόκριση απέναντι στον Μαχητή Τερψιθέας. Τα Λευκάδια κοντράρονται με την Κύμη, ενώ ο Αμπελωνιακός φιλοξενεί τον Ρήγα Φεραίο.

Τρίκαλα – Χαλκίδα
Αχιλλέας Νεοκαισάρειας – Μαχητής Τερψιθέας
Λευκάδια – Κύμη
Αμπελωνιακός – Ρήγας Φεραίος

4ος όμιλος

Την Καλαμάτα υποδέχεται το Μεσολόγγι σε μια πολύ δυνατή κόντρα για την 2η αγωνιστική της πρώτης φάσης του Κυπέλλου Γ’ Εθνικής στον 4ο όμιλο. Στην Άρτα η ΑΕ Καραϊσκάκης φιλοξενεί τον ΠΦΟ Πανόπουλου, ενώ ο Ατρόμητος Αχαΐας κοντράρεται με τον ΠΑΟ Βάρδας. Τέλος, ο Εθνικός Σαγέικων αντιμετωπίζει τον Μεσσηνιακό, με φόντο την πρόκριση.

Μεσολόγγι – Καλαμάτα
ΑΕ Καραϊσκάκης – ΠΦΟ Πανόπουλου
Ατρόμητος Αχαΐας – ΠΑΟ Βάρδας
Εθνικός Σαγέικων – Μεσσηνιακός

5ος όμιλος

Στον θεσμό του Κυπέλλου ρίχνεται ο Ιωνικός, που αντιμετωπίζει τον Ρούβα, για τη 2η αγωνιστική της πρώτης φάσης του Κυπέλλου Γ’ Εθνικής στον 5ο όμιλο. Στα Χανιά, ο Κισσαμικός κοντράρεται με τον ΠΟΑ, σε μια κρητική κόντρα πρόκρισης, ενώ οι Τράχωνες υποδέχονται τον Πανελευσινιακό. Η αναμέτρηση Ολυμπιακός Λαυρίου – Νέα Ιωνία αναβλήθηκε λόγω ακαταλληλότητας του γηπέδου.

Κισσαμικός – Ατσαλένιος
Ολυμπιακός Λαυρίου – Νέα Ιωνία αναβλ.
Τράχωνες – Πανελευσινιακός
Ιωνικός – Ρούβας

6ος όμιλος

Η ΑΕΚ μπαίνει στο κόλπο του Κυπέλλου Γ’ Εθνικής, παίζοντας με τον Ηλυσιακό, εκτός έδρας στο ΟΑΚΑ. Επικίνδυνα έχουν στενέψει τα περιθώρια για την ΑΕΚ μετά το αποτυχημένο αποτέλεσμα με το Περιστέρι. Όπως είναι φυσικό, δεύτερη συνεχόμενη αποτυχία δεν θα περάσει τόσο εύκολα, ούτε για τον προπονητή, αλλά ούτε και για τους παίκτες της ομάδας. Η Ένωση «φιλοξενείται» στην έδρα της από τον Ηλυσιακό για τη δεύτερη φάση του Κυπέλλου και δεν μπορεί να υπολογίζει σε κάτι λιγότερο από τη νίκη και την πρόκριση. Ο Τραϊανός Δέλλας στην τελευταία δοκιμή που έκανε χρησιμοποίησε τους Τσουκαλά και Πεταυράκη στα πλάγια της άμυνας με το κέντρο αυτής να αποτελείται από τους Σταθάκη – Τζανετόπουλο. Στο κέντρο ήταν οι Ρόβας Γεωργέας με τους Ράμα, Πόποβιτς, Ντακόλ και Μπρέσεβιτς να παίρνουν τις θέσεις της επίθεσης.

Η προετοιμασία του Ηλυσιακού ολοκληρώθηκε το Σάββατο με χαλάρωμα και εκτός αποστολής έμειναν οι τιμωρημένοι Αγγελίνας, Θάνος και Διαμαντής.

Στο άλλο παιχνίδι, ο ΑΟΑΝ υποδέχεται την Κηφισιά, για δεύτερη φορά μέσα σε τρεις εβδομάδες, καθώς η αθηναϊκή ομάδα είχε επικρατήσει 5-2 στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Οι αναμετρήσεις Μανδραϊκός – Αστέρας Βάρης και Τριγλία Ραφήνας – Θύελλα Ραφήνας αναβλήθηκαν επειδή τα γήπεδα διεξαγωγής τους δεν είχαν άδεια καταλληλότητας.

Μανδραϊκός – Αστέρας Βάρης αναβλ.
Τριγλία Ραφήνας – Θύελλα Ραφήνας αναβλ.
Αγιος Νικόλαος – Κηφισιά
Ηλυσιακός – ΑΕΚ

*onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected