Κατηγορίες
K20 - K17 - K15

Βέροια Κ20 – Άρης Κ20 2-3

DSCN7528Σήμερα γίναμε μάρτυρες ενός ιστορικού πιθανώς τέρματος, που ίσως να αποτελεί ρεκόρ σε αυτό το επίπεδο. Τα ιστορικά στοιχεία άλλωστε για τα πρωταθλήματα υποδομών είναι…δυσεύρετα, όμως κατά πάσα πιθανότητα το γκολ του Στέφανου Ντόγου στο 2ο…δευτερόλεπτο, δύσκολα να έχει συμβεί στο παρελθόν! Λυπούμαστε που δεν καταφέραμε να το συμπεριλάβουμε στο βίντεο αλλά δεν το…περιμέναμε!

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα με τη σειρά. Η Βέροια κατάφερε να…χάσει το συγκεκριμένο παιχνίδι, καθώς κρατούσε τη νίκη στα χέρια της, παρόλα αυτά όμως οι “κιτρινόμαυροι” της Θεσσαλονίκης, που απέδειξαν πως το παιχνίδι τελειώνει στο 90′, απέδρασαν με το “διπλό” από το Ενωσιακό των Παλατιτσίων, που για ακόμη μία φορά ο κόσμος ήταν απών από την προσπάθεια των παιδιών αυτών με στόχο την διάκριση.

Κι όμως, η αναμέτρηση ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς και με ένα τέρμα κυριολεκτικά από τα αποδυτήρια! Ο διαιτητής της συνάντησης κ. Μαρόπουλος σφύριξε την έναρξη του αγώνα στις 12.03 ακριβώς σύμφωνα με το ρολόι μας και στις 12.03 και 2 δευτερόλεπτα ο τερματοφύλακας του Άρη είδε τη μπάλα στα δίχτυα του! Ο Ντόγος είδε τον πορτιέρο να βρίσκεται στο σημείο το πέναλτι και χωρίς δισταγμό σούταρε από μακριά για να δώσει το προβάδισμα στην ομάδα του με το…καλημέρα.

Η συνέχεια ήταν ανάλογη για τη “Βασίλισσα”, που εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια των αμυντικών της αντίπαλης ομάδας και κατάφερε σχεδόν σε κάθε επίθετική προσπάθεια να απειλεί σοβαρά την εστία του Μάντζαρη. Μόλις στο 17′ οι γηπεδούχοι θα πάρουν προβάδισμα δύο τερμάτων στην αναμέτρηση, με τον Ουνγιαλίδη αυτή τη φορά να δέχεται την πολή ωραία παράλληλη σέντρα του Παπαγεωργίου και με ωραίο αριστερό σουτ νίκησε τον αντίπαλο τερματοφύλακα.

Ο ρυθμός του αγώνα στη συνέχεια και για ένα διάστημα 20 λεπτών περίπου έπεσε κατακόρυφα, με τους γηπεδούχους να προσέχουν περισσότερα τα νώτα τους, όντας όμως πάντα επικίνδυνοι στις αντεπιθέσεις. Εντούτοις, στο 31′ ο Άρης θα καταφέρει να μειώσει το σκορ σε 1-2, όταν οι παίκτες της Βέροιας έχασαν τη μπάλα στον άξονα, ο Μπάλιος πέρασε ωραία δεξιά στον Ρότα και αυτός με ψύχραιμο πλασέ έδωσε νέο ενδιαφέρον στην αναμέτρηση.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε νωθρά για τη “Βασίλισσα”, οι παίκτες της οποίας έκαναν πολλά λάθη και έδωσαν αρκετές φορές την ευκαιρία στους “κιτρινόμαυρους” να απειλήσουν την εστία του Βασιλειάδη. Το…μοιραίο (διπλό) χτύπημα  για τους γηπεδούχους ήρθε στο τελευταίο δεκάλεπτο, όταν ο νεοεισελθών Κατσαμάγκας με ισάριθμες κεφαλιές (79′-88′) έδωσε την πολύτιμη νίκη στην ομάδα του.

Διαιτητής της συνάντησης ο κ. Μαρόπουλος, με βοηθούς τους κ.κ. Μαλούτα Χ. και Μοσχόπουλο.

Συνθέσεις

Βέροια Κ20 : Βασιλειάδης, Κατσούλης (46’ Χαραλαμπίδης Θ.), Ουνγιαλίδης, Σαρακατσιάνος, Σιμηχανίδης, Τάνης, Ντόγος, Παπαγεωργίου, Μελικιώτης, Στασινόπουλος (68’ Τακίδης), Ρογγότης (83’ Πέτκος)

Άρης Κ20 : Μάντζαρης, Βόσδου, Παπαφλωράτος, Μαζουλούξης, Μπισιμπισίδης, Φούσκας (72’ Κατσαμάγκας), Ρότα, Λεμονής, Μπάλιος, Κτιστόπουλος, Παπακώστας (61’ Ζαχαριουδάκης)

Για το Imathia Sports News, Αργύρης Τσιγγενόπουλος

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected