Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Αχιλλέας Νεοκαισάρειας – Ενημερωτικό δελτίο

imagesΗ ομάδα της Πιερίας μετά απο τις συνεχόμενες κακές εώς “δολοφονικές” διαιτησίες εις βάρος της, τόσο σε εντός όσο και εκτός έδρας αγώνες του πρωταθλήματος της Γ΄Εθνικής κατηγορίας, αποφάσισε να καταθέσει τις θέσεις καθώς και τον τρόπο αντίδρασης της σε όλα αυτά τα οποία βιώνει στα γήπεδα του 3ου ομίλου της κατηγορίας της.

Το σίγουρο είναι ότι η διοίκηση του Γιώργου Γαβρίδη δε θα παραμείνει απαθής στους βιασμούς που υπόκειται ο Αχιλλέας απο τις συνεχόμενες απαράδεκτές κατά του διαιτησίες και σύντομα αυτό, θα φανεί και θα γίνει κατανοητό προς όλες τις κατευθύνσεις.

Στη συνέντευξη Τύπου της Πέμπτης στα γραφεία του συλλόγου (7ης Μεραρχίας), θα εκπροσωπήσουν τον σύλλογο ο πρόεδρος Γιώργος Γαβρίδης, ο αντιπρόεδρος Γιάννης Συμεωνίδης και ο προπονητής Αποστόλης Στύλος. Η διοίκηση του ΑΜΕΣ Αχιλλέας Νεοκαισάρειας, καλεί όλους τους Αθλητικούς Συντάκτες της περιοχής μας (και όχι μόνο) να δώσουν το παρόν την Πέμπτη και ώρα 6.30΄στα γραφεία του Συλλόγου για να καλύψουν τη Συνέντευξη Τύπου βοηθώντας στην πραγματική αξιόλογη και τιμητική για την Πιερία προσπάθεια που κάνει φέτος η ομάδα μας.

Γραφείο Τύπου
Αχιλλέα Νεοκαισάρειας

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected