Football League

«Δίκη» στον ΣΚΑΪ – “Οι παίκτες σου πρόεδρε έπαιξαν οver!”

diki_610x400Στη τηλεοπτική εκπομπή «Δίκη» στον ΣΚΑΪ, ο Κυριάκος Θωμαϊδης αποκάλυψε ότι παίκτες της Νίκης Βόλου ποντάρισαν στο over σε παιχνίδι της ομάδας τους στα πλέι οφ. Στο πάνελ και ο Αντρέας Πάτσης.

«Δεν είναι τυχαίο που άλλαξα ακόμα και …τα δοκάρια σε σχέση με την περσινή χρονιά. Πιστεύω ότι η ομάδα μπορούσε να ήταν τώρα στην SuperLeague, αλλά οι ίδιοι οι παίκτες καταδίκασαν  τη Νίκη να παραμείνει στη FootballLeague», είπε μεταξύ άλλων κατά τη διάρκεια της χθεσινοβραδινής του παρουσίας στην τηλεοπτική «Δίκη» του ΣΚΑΙ ο πρόεδρος της ΠΑΕ Νίκη κ. Αντρέας Πάτσης.

Ήταν λίγο μετά τις 2 τα ξημερώματα όταν ο Κυριάκος Θωμαΐδης, παρουσιαστής της εκπομπής “Δίκη στο ΣΚΑΪ” πέταξε την “βόμβα” ότι τον Ιούνιο, όταν η Νίκη Βόλου έπαιζε στα playoff παίκτες της, ποντάρισαν σε αγώνα της ομάδας τους για “over”.

Ο μεγαλομέτοχος της κυανόλευκης ΠΑΕ μπορεί να εξεπλάγη από την αποκάλυψη της εκπομπής όμως δήλωσε πως η υποψία από μέρους του υπήρχε, καθώς κάποια αποτελέσματα δεν “κολλούσαν” με την ποιότητα της ομάδας. Αυτός ήταν και ο βασικός λόγος που η περσινή ομάδα αποτελεί παρελθόν, χτίζοντας μία νέα ομάδα από τα θεμέλια, παρά τη γκρίνια του κόσμου.

«Όταν έπιανα κάποιους ποδοσφαιριστές και τους ζητούσα εξηγήσεις για κάποιες εμφανίσεις και αποτελέσματα, μου έλεγαν: πρόεδρε έτσι είναι η μπάλα, είσαι καινούργιος και δεν ξέρεις αλλά θα μάθεις» είπε μεταξύ άλλων ο Ανδρέας Πάτσης στην τοποθέτησή του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το παιχνίδι που αναφέρθηκε ο Κυριάκος Θωμαΐδης ήταν αυτό με τον Ηρακλή που έληξε με σκορ 4-1 και στο ποντάρισμα συμμετείχαν περισσότεροι από τρεις ποδοσφαιριστές. Η υπόθεση έχει πάρει ήδη το δρόμο της δικαιοσύνης και σύντομα αναμένονται εξελίξεις.

Οι διάλογοι θα αποκαλυφθούν στην επόμενη «Δίκη» την ερχόμενη εβδομάδα.

*mikriliga.com

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected