Κατηγορίες
Football League

Γιάννης Νιώπας – Διέψευσε για νέο τεχνικό

niwpas_610x400Ενδιαφέρουσες δηλώσεις στη ραδιοφωνική συχνότητα «ARENA FM 89.4» έκανε ο χρηματοδότης του Αιγινιακού, Γιάννης Νιώπας, ξεκαθαρίζοντας ότι ο Κώστας Νικολαϊδης θα πάρει την ευκαιρία τις επόμενες αγωνιστικές στην τεχνική ηγεσία και δεν υπάρχει καμία βιασύνη πρόσληψης έμπειρου προπονητή: «Διατηρούμε καλό όνομα στην πιάτσα και δεχθήκαμε πολλές προτάσεις. Αυτό μας τιμά, αλλά δε βιαζόμαστε. Κάποιοι έλεγαν ότι κλείσαμε τον… Δερμιτζάκη. Θέλουμε να δούμε τι γίνεται με τον Κώστα Νικολαϊδη, αυτός θα είναι υπηρεσιακός στα τρία επόμενα ματς. Θα ζυγίσουμε καλά κάθε κίνηση.

Δεν αποφασίζω μόνος, ακούω και άλλες γνώμες, όπως ο φίλος μου Γιάννης Βλάχος, που είναι στον Πλατανιά. Με τον Χατζάρα ήμασταν και παραμένουμε φίλοι, δε θα μαλώσουμε. Πάντως, τα πράγματα θα στρώσουν για τον Αιγινιακό. Είμαστε ένα χωριό 5000 κατοίκων και είναι επιτυχία να μας ακολουθούν 300 φίλαθλοι εκτός έδρας. Η περιοχή έχει ξυπνήσει, το γήπεδο γεμίζει. Έρχονται οικογένειες, γυναίκες, παιδιά. Δεν βρίζουν, το χαιρόμαστε. Δεν θεωρούμαστε «καυτή» έδρα, αλλά είναι ένα μικρό στολίδι για την περιοχή. Προσπαθούμε να κάνουμε μία ομάδα καλή, αν μας το επιτρέψουν με αυτά τα περίεργα που γίνονται».

«Γίνονται πολλά»

Για να καταλήξει ο Νιώπας: «Με τόσο καλό ρόστερ, θα ήταν εκτός πραγματικότητας να λέμε για σωτηρία. Είναι κουραστικό όμως κάποιος να προσπαθεί να κάνει κάτι στην Ελλάδα. Είναι σαν να παίρνεις φόρα και να χτυπάς το κεφάλι σου στο τοίχο. Ελάτε μία μέρα στο γήπεδο. Δεν μπαίνω ποτέ στο τρυπάκι των διαιτητών αλλά γίνονται πολλά. Δεν θα υπάρξει εύκολο ματς για κανέναν, θα πάμε καλά, μακάρι να είμαστε και στην τετράδα».

Στα αγωνιστικά, για τον εντός έδρας αγώνα του Σαββάτου με τη Νίκη Βόλου δεν υπολογίζεται ο τιμωρημένος Ζούρκος.

*mikriliga.org

loading...
error: Protected